Att så lite gör så mycket.

Jag känner mig avslappnad och glad idag.. som ett litet lyckorus som drar igenom kroppen.
Jag måste säga tack. Tack för att du finns. Du är en sån där bra person som får mig att slappna av.
När jag åker med dej känns det inte som att jag måste vara skit intressant hela tiden, det duger med att jag är.
Att få ligga på en soffa utan som helst några krav mitt ute i skogen är helt jävla underbart! Bara realxa och jag känner att för varje gång vi ses desstu mer slappnar jag av men det är ävl inte så konstigt heller, man lär ju känna varandra. 
Så tack. Du är bra.

Jaha jag lovade att uppdatera om lite saker....

Jag har fått en minigris, jag har haft honom i 2 veckor nu. Han är lite korkad men snäll. Hahha. Nej men seriöst. Jag har fått en kille som går brevid mig nu. Så jag ska lära honom allt jag kan. Holma på jobbet tyckte dock att han svankade dåligt när han stod och putsade på något för det är ju jag en jävel på sägs det. SvankHanna. Men det går okej just nu, men det kommer att nog gå skitbra.
Har även haft mitt 3månaders möte nu på jobbet. Det är ett möte där man blir uppdaterad när halva tiden på provanställningen har gått hur man ligger till vad dom tycker och så. Mitt möte varade i knappt 5 min och jag fick bara positvia ord, inga negativa överhuvudtaget. Fick beröm för att jag tagit tag och byggt skydd till förpiken när jag inte hade något att göra och så där.
Friberg uppmuntrade mig till att söka jobb i Norge i går. Inte för att han vill bli av mig, inte för att jag nämnde något om det. Han tyckte att jag skulle passa på när jag var ung. Hehe tanken har varit lockande många gånger. Men jag vill nog vara här ett par år först.
För första gången är jag på en arbetsplats där jag känner att shit jag skulle vilja jobba här ett tag och sen skulle jag lätt tänka mig att jobba som gruppchef faktiskt.

Just det jag är grek och gruppsexchef, fråga inte.

Ha det gött så länge..

Till Anonym:

För det första vem undrar?

och mitt svar:
Personer som LÄSER den här bloggen måste ha fattat att jag har ett jävla problem med att släppa en vis person. Och ohhh nej jag träffar inte nya killar varje dag, bara varannan.

Sorry

Jag minns inte när jag satt vid en dator senast. Jag har sjukt mycket att uppdatera om men inget jag kan göra just nu.
Jag har inte glömt bort min blogg, jag saknar den :o(

Det senaste och största just nu är att jag är bjuden på bal av Fille. Så på torsdag åker jag till stockholm och tillbringar helgen där med vals och ettiket träning, cocktailparty och bal med massor av regler. Men sjukt kul ska det bli och jag har fått låna Annas klänning och den är så himla fin. Balens drottning? Hahahahah

Ha det fint så ska jag uppdaters om: Min minigris, 3 månadersmötet, Stadt och säkerligen mycket mer.. Kanske ska skriva om min och Zannas disskution om Rolle utan kläder då med Hahhaha...

Bra Hanna

Jag är duktig faktiskt!
Jag har svalt allt och jag har fortsatt träffa Tobbe.
Jag tror det måste växa fram det här. Men jag måste testa annars kommer jag undra och ångra mig senare...

Jag måste säga hej då.

Jag vet hur jag kan känna.
Jag vet hur jag kan tända.

Jag vet hur jag kan känna för någon och ni som följer min blogg ni har nog inte missat hur handikappad jag kännt mig. Och det är så jag vill känna när jag träffar någon, det ska bli som en käftsmäll. Jag vill att min värld ska rockas om och att jag inte ska ha något att säga till om.
För så var det. Du var den första jag tänkte på när jag slog upp mina ögon, du var den sista jag tänkte på när jag slog igen dom på kvällen. Jag kom ihåg alla detaljer av dej och såg dom överallt. Jag kopplade ihop dej med så mycket och jag log av tanken av dej. Jag var galet konstigt nykär och du var en sån jag kunde vänta på i en evighet kändes det som.  Det handlade inte en sekund om sex, det handlade om dej. För en gångs skull kändes inte sex viktigt.

Uppmärksamma gott folk att jag skrivit var, kopplad och handlade. Det är nytt år och jag har landat med all kraft jag har och det känns faktiskt bra. Men jag kommer alltid att undra...

Och jag tänder sjukt mycket på dej. Det är farligt på kvällen när du ringer och säger något som har med sex att göra. Det är sjukt. Det är som att vara nykär kan man säga. Det pirrar i kroppen, jag ler och jag vet inte hur jag ska hantera känsla just då.. Hahahhaha 
Men jag och Zanna satt och "mindes" igår. Och du är den enda som lyckas att få mig att koppla bort honom. Jag hade i början när vi träffades och jag inte hade en aning om på vilken nivå sagt:
- Jag tror att jag vill ha *censur* hellre än D.
Nu har våran relation blivit något annat under tiden vi lärt känna varandra. Jag vet inte vad jag ska kalla den. Men jag vet att du får mig att må bra och att jag slappnar av i ditt sällskap.
Jag är nöjd över hur vi har haft det. 

I morgon börjar vecka 2. Då är det nya tider och jag hoppas att  jag klarar av att hålla fingrarna i styr från dej ;o) 

RSS 2.0