Det går bra

Jag har inget att klaga på.
Jag har nyss flyttat in i en otroligt fin lagom stor fyra. Tillsammans med den snällaste och finaste mannen jag kan tänka mig.
Och igår fick jag beskedet att jag fick jobbet som restaurangchef på Eksjö stadtshotell.
Det går bra nu. Jättebra.
Men jag vågar inte vara nöjd.
För jag vet helt enkelt inte hur man är det.
Jag har glömt.Föreläsning

Jag och min vän Tom ska börja föreläsa om självmord. Vi är båda syskon till någon som valt denna vägen.
Det skulle vara super om ni ville maila mig om era tankar om detta. Tips och ideér. Har ni funderat på det? Känner ni någon?
Vad ni än kan komma på och tror vi har användning av.

Min mail: Hannahoff86@gmail.com

Tack!


Imorgon

Imorgon är det en stor dag hoppas jag.
Hoppas så innerligt att det ringer ett visst samtal till mig. Kan ni hålla tummarna för mig.
Jag kommer att gå runt och vara nervös exakt hela tiden.

Imorgon är även första natten i lägenheten också. Det känns stort och härligt!

En snabbis

Jag skulle ha skrivit om Västervik, men jag blev förbannad när jag inte kunde ladda upp en bild.
Men jag hade det bra i Västervik. Jag älskar Västervik. Hade strålande höstväder. Jag älskar hösten när solen skiner. Finns inget vackrare. Jag har alltid varit svag för hösten.
Hann med några spännade möten med personer jag inte sett på länge. Det var mysigt.
Modevisningen var himla kul som vanligt. Älskar skorna jag hade på mig. Funderar fortfarande på hur jag ska göra med dom. Sjukt snygga, men prislappen var inte lika snygg tyvärr. Framför allt inte nu när vi ska flytta. Hade vi inte flyttat så skulle jag köpt dom på en gång utan att blinka.

Just nu sitter jag med en ansiktsmask och ska väl få på mig lite kläder så att jag är redo för dagen.

Får lägga upp bilder på lägenhet när den är klar och sådär.

Jag ser det snöar

Snön har kommit och jag tycker inte att det är mysigt alls! Jag hade beställt den till tidigast November och det är faktiskt bara Oktober och det är MASSA dagar kvar i Oktober. Det är för varmt för att snön ska vara välkommen och behaglig. På måndag ska jag köpa vinterjacka. I år ska jag inte frysa! Något lämåligt till fötterna måste ordnas oxå. Så jag tar med mig fantastiska Dessan till Jönköping på måndag.

Ska det vara snö, så ska det vara såhär som i Lofsdalen.....åhh va vackert!


Det var då

Jag älskade dej


Vilken vecka som väntar!

Måndag: Morgonpromenad med Emma är planen. Men jag tror att min mor kommer sätta käppar i hjulet för det genom att kidnappa med mig till Korsberga för att packa och plocka sånt. Det måste faktiskt dock göras. Tänkte eventuellt träna på Friskis på kvällen.

Tisdag: På morgonen så beger jag mig till Vimmerby för att vid 12.00 fixa mina naglar. Sedan beger jag mig emot Viken för att prova ut kläder för modevisningen som ska gå av stapeln på Torsdag. Går för grymma Blinca igen. Sedan tar jag Elin i armkrok och går och simmar och solar. Sedan mysa med god mat.

Onsdag: Blir det mys med Noelle och det ska verkligen bli supermysigt. Vet inte vad jag ska göra på onsdagen och om jag tillbringar den i Viken eller Vimseby. Förslag?

Torsdag: Då blir det iaf Vimmerby för det är då det gäller modevisning. Kul!

Fredag: Beger jag mig till Eksjö för att umgås med Dessan. Långpromme och simhallen är lite av min plan. På kvällen så ska jag ut och äta med vårat skift från Findomo.

Lördagen och Söndagen är oplanerade än så länge

Men jag hoppas att mina planer störs av ett visst samtal och att jag får jobba lite :)

Barnvecka

Det är barnvecka här i hemmet.
Nej och jag är inte van.
P tog med sonen och tvättade bilen så jag fick lite ensamtid. Den dagen jag själv ska trycka ut en unge så beställer jag en son eller en grabbig tjej.
Jag är ju inte mycket själv alls nu för tiden med en pojkvän i handen som jag i stort sätt redan bor med och har haft en heltidtjänst i ett halvår. Men det är väl så det är livet. Tvåan är för liten för 2,5 människor iallafall om en av dom stora är van vid utrymme.
Mycket styr med att flytta och sånt. Samtidigt är jag arbetslös sedan i fredags. Än har jag väl ingen panik.
Men hoppas innerligt på ett visst samtal denna veckan. Håll tummarna för mig.

På tisdag ska jag fixa mina naglar igen, efter det åker jag till Västervik och min fina Elin. Vi ska prova ut kläder för modevisningen som jag ska gå på torsdagen. Så har någon lust att ses på tisdag en sväng så finns möjligheten :)

Jag väntar på att en annan karl ska ringa till mig oxå. Han skulle inte dröja med att ringa tillbaka men nu har det gått 2 veckor. Vi pratade om en fotografering och jag är pepp faktiskt.

Pojkarna är tillbaka så dags att ta tag i livet.

Guld och gröna skogar

Det finns män som alltid kommer att lova mig guld och gröna skogar men aldrig hålla det.
Män som jag från botten av mitt hjärta skulle vilja tro på, men aldrig kommer att göra.
Män som lovar att ta ledigt en månad för att tillbringa med mig, men aldrig gör det. Män som säger att jag skulle lämna min tjej om läget inte var si och så och satsa allt på dej Hanna. Män som får mig att blotta mitt hjärta för att sedan dra det i gruset. Dom som från första stund fått mitt hjärta att brinna okontrollerat, det är männen jag aldrig varit tillräckligt bra för. Dom vill, men jag räcker inte till.
Det finns män som lovar mig allt och som håller det. Går över lik och slåss mot onda drakar för att få vara med mig. Som gör sitt yttersta för att göra allt rätt och riktigt.
Som åker mil efter mil för att få en stund med mig. Som skickar nallebud på min födelsedag.
Dom gör rätt och jag tröttnar för att det är för enkelt.
Det finns män där vi möts på mitten men krockar med varandra. Försöker reparera och göra det bra igen. Det funkar en stund innan det kommer en krock på nytt. Där båda vill men får det aldrig att klaffa.

Och så finns P.
Som vill ge mig guld och gröna skogar och försöker så gott han kan.
Som försöker våga att gå över lik och slåss mot onda drakar.
Som åker mil efter mil för min skull.
Som krockar med mig, men får det att funka.

Det är ingen barnslig kärlek. Det är en mogen kärlek. Där jag känner trygghet och förståelse.
Där jag vågar. Och det växer för varje dag som går.
Jag somnar bäst när jag får somna med honom.
Och vi lär oss lite mer om varandra för varje dag som går.
Och varför ha bråttom? Vi har en livstid på oss om så vill.

Sjukisen

Min dator har strejkat hela dagen med att logga in här. Tjurdator!
Och jag som varit har sjuk och haft tusen saker att skriva om. Men det är självklart bortblåst nu! Men jag kommer befinna mig här på sofflocket i morgon med och hoppas på bättre tur då.
Ni får gärna ringa mig imorgon och underhålla mig lite :)

Imorgon ska vi gå och kolla in lägenheten igen. Det är bara jag och min mamma som sett den, så han den där som ska bo där med mig vill se den oxå tydligen. Kommer att bli bra det här!

Orken är inte mycket att ha här inte. P gör hemmagjord pizza och jag inser att jag lägger på mig ytterligare ett kilo bara ett titta på den. I morgon ska jag köpa massa frukt och nötter. MUMS!

Svaren

Postat av: ellinor

jag har saknat dig iaf! vad ser du mest fram mot just nu? :)

Svar: Jag ser såklart fram emot min flytt in lägenhet, att få struktur på min tillvaro. Jag måste nog säga att jag ser fram emot vad livet har att erbjuda nu det närmaste. Jag är nyfiken!

Postat av: Anonym (tråkmåns!)

vem är denna P och hur ser din vinter ut saknar dig med

Svar: P som i pojkvän? Nej P som i Pelle. Pelle är min pojkvän. Min blivande sambo. Ja här går det undan, men är det rätt så är det rätt. Och vi har lärt känna varandra via jobbet och då blir det en helt annan sak vill jag påstå. Någon bättre än Pelle kan jag inte få och vi är lyckliga.
I vinter kommer jag att stutsa runt som en stutsboll, det är ju lite så jag jobbar. Jag har valt att pendla mellan Vetlanda och Lofsdalen, det är ju endast en resa på 100mil enkel resa. Men vad gör man inte för sina nära och kära? Detta kommer att bli bra! Och känner jag mig själv kommer jag väl ha ett par jobb till under tiden :)
Postat av: Machuna

Jag vet inte vilken fråga jag skulle ställa dig. Men jag skulle gärna se ett inlägg om typ " det bästa ögonblicket i mitt liv...hittills".......

Skriv meeeeeeeeer!

Svar: Martina, det är ju assvårt att välja ut ett sånt moment... välj något annat så lovar jag att styra upp det. Only for u :)
RSS 2.0