Jag måste vänja mig.

Nu har jag tillbringat min första natt i nya lyan.. och jag undrar om mitt huvud kommer att klara detta.

Det började igår. Jag hade redan huvudvärk och var trött. Jag gick från vardagsrummet (där det just nu även är sovrum) och skulle till köket, då jag gick rakt in med huvudet i dörröppningen, man får inte glömma att jag bor i en lägenhet med låg i tak och att man behöver böja huvudet där.

Sen när jag nu skulle försöka kliva ur sängen hände det bästa.
Ja man är mongo när man ska kliva upp ur sängen halv fyra.
I min trötta värld så tror jag att jag är i gamla lägenhet och ska kliva ur sängen till höger (nu står sängen så att jag måste kliva ur åt vänster... så kaboom! Hanna börjar dagen med att slänga in huvdet i väggen.
Är det detta som kallas att gå in i väggen kanske?

nej klockan är 04.22 nu, måste till jobbet.


Flyttardag och vår i magen...

Ja idag lämnar jag min lilla lägenhet, men ack så mysiga.
Det känns nog mest skönt, men lite vemodigt.
Ska bli skönt att slippa tänka på om man är påklädd eller inte när man går förbi fönstrena.
Det ska framförallt bli skönt med större.
Och vet ni? Det ska bli skönt att flytta ifrån minnen.
Det var det jag gillade med Köningsmarksgatan, jag hade inga jobbiga minnen därifrån.
Jag är verkligen glad att jag ska få göra som jag vill oxå i den nya lyan, ska bli sjukt skoj.


Idag har varit en fin dag. Jag har tänkt på dej titt som tätt och då ler jag för mig själv.
Du finns med mig väldigt mycket i tankarna om dagarna och jag vill att det ska bli lördag helst idag.
Tyvärr kan man ju inte bestämma det, tur att lördag är om två dagar :o)
Du är mysig.

Hoppas att det går bra.

Hoppas att min flytt går bra i morgon..

Herr ärlighetsman.
Du såg den ju bara på bild. Den va typ 1m hög, 70cm lång och 30cm djup. Tror du inte jag har koll på läget?
Dock blev den ju som sagt grymt ful och nu i efterhand skämms man lite, med tanke på vad jag kan åstadkomma.


Tjejer blir i normalt fall glada av blommor, jag blir glad av en durk.
Idag har jag funderat på ett visst ämne. Mest för att vi disskuterar det ofta på jobbet, eller disskuterar och disskuterar (våra äkta hälftar pratar om oss på jobbet tjejer rätt mycket).
Jag har tänkte mycket hur killarna/männen/gubbarna ser sina äkta hälftar och hur deras förhållande är.

Vi har dom killarna som har väldigt svartsjuka hälftar där hemma.

Vi har ett exempel där en arbetskollegas tjej har frågat om han måste umgås med mig. Hon tycker alltså att MM inte behöver prata med mig när i vi perioder har gått jämte varandrat och jobbat. Det blir lite svårt att försöka göra ett jobb tillsammans då som vi inte väljer. Men som tur hade MM lite vett att svara: - att ja det måste jag, vi jobbar ihop. Och om jag inte ska umgås med henne är det jag som avgör det.

En annan kollega Dr.P hans flickvän är så sotis att hon hade ringt 3 gånger när han var på väg och skulle sola. Han skulle aldrig drömma om att berätta att han jobbar med mig, att det är en ung tjej som lär upp honom. Han säger att hans förhållande skulle dö då.
 
Men hallå vakna! varför är man i en sån relation där svartsjukan är sååå stor? I min värld är det orimligt.
Nej det handlar om tillit och förtroende, att lita att man är det bästa i den andras värld.

Jag skojade med en vän att vi kunde ju bli tillsammans och ha ett öppet förhållande, han tyckte att vi skulle skaffa varsitt förhållande och sen vara med varandra. Men efter en stund sa han att: -du skulle aldrig kunna vara ihop med mig. Jag frågade varför och han svarade: - För att du vet att jag varit otrogen i alla mina förhållande, du skulle ju hålla mig med järnhandske.

Men om vi låtsas nu att vi var kära i varandra och jag beslutade mig för att gå in ett förhållande med denna killen då får man ju faktiskt ta relationen för vad den är. Jag tycker att om man har gått in i en sån relation får man ju faktiskt lita på killen, åtminstonde försöka. Det är ju som med barn och djur, litar man inte på dom litar dom inte på dej och allt blir pannkaka.

Nej jag får fortsätta på detta en annan dag, jag är skit trött.

Hörrö ni, kommentera min blogg lite, vad är dåligt, vad är bra. Vad borde jag in på mer?


FAN OXÅ!

Du står i kö, och din köplats är nummer ett.

Fan fick fylla på glocalnet kortet jag lånat av Bosse för att ringa tre och undra vart fan min pukkod är. Det visar sig att tre inte får skicka ut den om dom inte pratar med ägaren av kortet/mobilen, sen måste man ge dom en kod som står på simkortet.
Hur i helvete kan dom du säga till F att dom skickar koden till mig???
Jaja koden kommer i morgon eller i övermorgon.

Just nu ringer jag ikea som en tok för att fixa med min säng till i morgon. Leverantörena kan ju inte få tag i mig. Så nu har jag säkert hört ca 100 ggr meningen: Du står i kö, och din köplats är nummer ett.
Tanten låter trevlig, men jag vill hemskt gärna strypa henne förtillfället.
Forss ska komma hit oxå och jag skulle städa och duscha innan.. helvete.. nu får jag lukta illa när han kommer..

Var ju i Vimmerby igår, mycket trevligt må jag säga.... ser fram emot lördag... du är mys.

Jag är snäll, nog lite för snäll

Är hos syster och planen var att ta ner mycket av fårstängslet. Men det är svårt. Mälorna har vuxit in i trädet lite., sen är jag nog lite svag ibland, men det kan nog bli bra det där. Sen blåser det lite mycket ute för att det ska vara behagligt att jobba ute idag och det var lite av charmen idag. Jag hoppades på vårväder och sol, sen även lite vindstilla. Men det var lite mysigt samtidigt Jag gick där och pysslade. Lisa och Bosse var inne och Chillan utanför huset och vaktade. Efter ett tag insåg hon att Lisa och Bosse stannar nog i huset och Hanna börjar försvinna för långt från huset nu. Så då kom hon springandes till mig. Men lite blond var hon, var tvungen att lukta på mig för att påminna sig om vem jag egentligen var. Men snabbt kom hon på att det var ju faktiskt Hannapanna och henne gillar jag.
Sen låg hon och vaktade mig flitigt och hade samtidigt ett öga på huset. När jag står vid en stolpe och håller på som mest så känner jag mig plötsligt inte helt ensam och vänder mig om så kommer det tre rådjur galopperandes/springandes/skuttandes emot mig eller vad rådjur nu gör. Men när vi upptäcker varandra så blir vi nog allihop lite förvånade. Jag tittar en stund och sen kommer jag att tänka på Chillan och tittar upp mot henne, men hon har full koll emot huset för tillfället. Och blåsten gör så att lukten från Chillan och mig blåser rakt ner till rådjuren och inte tvärtom. Skönt det.
Jag höll på en stund till och sedan frågade jag Chillan om vi skulle gå tillbaka och va glad hon blev. Det var som hon sa: Ja vilken bra ideé så kan jag ha koll på allihopa! Så hon studsade och skulle leka och ha skoj. Berättade för Bosse att hon skulle ha igång och busa med mig. Han sa att då har ni kommit långt för busa gör hon inte med vem som helst. Vi har ju inte träffats så många gånger, det är kul.

Sen ska jag vara sådär snäll och planen är att snickra ihop ett ställ för ved och sen skulle jag och syrran och lämna den på trappen. Men när jag var klar sa syster: - Hanna den är så ful så att den kan du ju inte ge bort.
Vadå ala lutande tornet i Pisa, är inte det fint.
Skickade i väg en bild och fick tillbaka: - vad fan är det där?
och jag förklarade vad det var och får tillbaka: - jag ska visa en dag hur den jag vill ha ser ut.
Hahaha hallå tanken som räknas eller?

Nej men det var kul syster och jag fick varsitt gott skratt.
Min syster är bäst.


Snart är det tisdag :)

107kr för lördags nöje

Japp det är vad jag betalat denna lördag kväll.
67kr på McDonald´s (jag vet, jag kommer att bli tjock)
40kr på hyrfilm.
Jag skrattade tyst för mig själv i butiken när jag läste baksidan....

Must love dogs
Den vackra frånskilda förseskolsläraren Sarah Nolan börjar misströsta och tvivlar på att hon någonsin ska finna "den rätta" . Hon är hopplöst dejtlös-ända tills hennes syster lägger in en kontaktannons på en dejtningsajt i hennes ställe. Nu kan hon plötsligt välja och vraka bland uppvaktarna. Men den ena katastrofala dejten följs av den andra - det är idel knäppgökar, snuskhumrar och tråkmånsar...och sen Jake förstås, en passionerad båtbyggare vars ideér om sann kärlek är som hämtad direkt ur Doktor Zhivago. Jake är snygg och smart, men Sarah tycker att han är lite väl intensiv, så hon ger honom nobben - och går kanske miste om sitt livs kärlek på kuppen.

Känner någon igen sig eller tycker att den påminner om någon? Jag ska en dag skriva om den så att den blir om mig ist.

Syster flyttar idag

Japp idag är stora flyttar dagen. Jag är trött på att flytta. Jag har ju själv flyttat typ 5 gånger sedan november 2006, eller det blir 5 med den här gången. Syrran är och kör Bosse och hämtar folk till flyttar dagen. Jag har packat en låda, mer vet jag inte riktigt vad jag kan göra just nu.

Och jag måste fatta beslut, jag trodde väl att jag fattat det nu. Men jag blir så osäker och det blir faktiskt skit trist om jag måste säga hej då, det kommer till och med bli jobbigt. Fast en del saker måste man göra för att få något annat att funka. Men beslutet får tas efter tisdag. Då vet jag mer.
Du kanske struntar i det, kanske kvittar. Men jag kommer att sakna tror jag,...eller jag vet. För jag trivs.

Jaja nu ska jag leta saker att göra här annars stryper syster mig..


suck

Jag vill fråga dej hur det känns att jag håller på att försvinna?

Snart är det tisdag och det innebär myspys på soffan med Jens. Det ser jag fram emot, han har världens lenaste händer. Mina ska jag dock gömma. Fast det är paketpris på det. Om man vill träffa/dejta mig får man ta att min händer inte är dom vackraste för jag använder dom hela dagarna på jobbet och det skulle verkligen vara helt meningslöst för mig att fixa dom. Gillar du tjejer som inte är rädd för att få skit under naglarna? Välkommen, jag heter Hanna.
Och jag borde banta ett par dagar tror jag, känns så iaf. Men det kan bero på att jag nyss ätita massor toast.
Jag är sugen på långpromenad, någon som vill följa med?


Har ungefär 10.000-11.000 kr i räkningar, känns surt. Jag kanske oxå borde gifta mig med en miljonär?

Sånt gör att men ler lite extra.

Hade fått en väldigt fin kommentar upptäckte jag idag på ett gammalt inlägg och va glad jag blev, sånt värmer.

Man behöver inte gå efter utsidan.
Men du framgick nog som snäll, sen hade jag väl fel på ögonen och trodde att du var söt. Men jag menar vad är du inte då privat? Oerhört vacker? kanske, Det tycker jag iaf... jag får nog gå till synsam.


Jag drömde om dej i natt

Jag har på sista tiden drömt väldigt väldigt mycket.
Mycket konstigt, om barn som vet om att dom ska dö, min jobbarkompis som bisexuell, att du har fått flickvän. Och varje dag har jag vaknat med en så stark känsla där jag typ varit hundra på att drömmen har velat säga mig något. I natt tog det nog priset dock.
Jag drömde att D hade dött. Och jag undrar vad menas med det? Sofia är jätte duktig på att tyda drömmar och hon har sagt att jag är rädd för att tappa kontrollen. Och jag går ju och är lite orolig vad som hända skall när det gäller jobbet och så.
Jag tror inte att D var så mycket inblandad i drömmen, tror mest att det blev han för att det sista jag lyssnade på var Takida igår.
Men den där känslan i drömmen var så verklig och bekant.
Det var samma känsla som när jag den där morgonen vaknade i mammas säng och gick ner i vardagsrummet och där ser jag hela familjen sitta och dricka te. Samtidigt så går det upp för mig varför jag är där, jag har blivit hämtad för att min bror inte finns mer.
Jag vet inte hur jag ska förklara den där känslan när det känns som allt är en film. Man spolar tillbaka och man tror hela tiden att allt är påhittat, en dröm, ett dåligt skämt och man hoppas att allt är ett missförstånd. På något sätt glömmer man bort att det hänt på riktigt och drä har vi känslan jag hade i natt. Jag drömmer att jag pratar och skojar med någon och så skojar jag väl till det om dej (för i drömmen är vi vänner) och då säger någon: Men Hanna han lever ju inte längre. Och herre gud va jag gråter i drömmen och jag misstänker att jag gråter i sömnen. Har ni någonsin gråtit i sömnen?

Jag läser i min drömtydarbok:

Död person, lik
Döda människor, även om man ser sig själv död, är bilder av nödvändig förändring och berättar i de flesta fall inte om någon närastående död. Det är definitivt skrämmande att drömma om att någon dör, men man bör försöka att bli medveten om att döden inte enbart är ett avslut utan lika mycket en begynnelse. Vi västerlänningar lever med ett systemfel i vårat sätt att förhålla oss till döden. Detta har gjort oss skräckslagna och krampartade inför det faktum att vi alla måste den vägen vandra. Att vi kan säga :" - Om jag dör..." berättar mycket om hur vi ser på livet och döden. Låt drömmar om döden inspirera istället för att skrämma.  Försök att se vad de vill berätta. Vad ska läggas till vila i livet och vad kommer att komma i dess ställe? Många människor berättar om drömmar där döda närstående figurerat, särskilt en kort tid efter att personen i fråga avlidit. Den döde ger ofta ett lugnt intryck, säger lugnande saker och har kanske ett skimmer av ljus runt omkring sig

Vad ska läggas i vila och vad kommer i dess ställe?

Falla?

Faller jag tar du emot då? Vi kanske kan falla tillsammans?
Jag vill vara där, just nu och sen oxå. Jag vill. Men jag vet inte på vilket sätt.


Jobbet idag har funkat hur bra som helst. Den rätta durken är limmad och byrån är tillbaka på plats plus att trappstegen är plastade. Om durken till trappstegen är framme i morgon kommer jag bli riktigt lycklig.
Mig är det inte svårt att göra glad. Ge mig en planka bara :o)

Jag är ett leende idag...

Idag har till och med jag vårkänslor som heter duga.
Hoppas att allt är bra på jobbet när jag kommer fram, så jag kan fortsätta hela kvällen med den här känslan i magen.
Idag är smörgåstårtan klar, hoppas att den är god oxå.
Men inget slår väl den jag gjorde när jag fyllde 20år. Shit den var fin fin.

Nähä snart dags för jobb.

Det är vår!

Jag gick upp till hemköp för att handla för en stund sedan och jag gick i bara myströja. Det är varmt ute :o)
Tänkte på det i natt när jag gick hem oxå.

Igår fick jag ett mess:

Jonas Windy.
Tja. Kan du komma till mig direkt när du kommer till jobbet? Det är rätt viktigt.

Tror ni att jag kom med magont till jobbet. Jag byggde upp en bild om det värsta som kunde hända: Att alla nyanställda skulle få gå hem. Men så var inte fallet. Istället bara för att det har gått bra i båten och för att vi har limmat fast durken, satt fast byrån och träskottet bakom så har kunden ändrat sig och ville i stället för att ha teak med matta, nu ha körsbär. Så igår fick jag börja med att bryta upp hela durken och allt. Skrapa bort all simson och sen börja om med den nya durken som är svårare och känsligare. Det tog hela kvällen och blev inte riktigt klart med inpassningen, så jag hoppas att Sammy har fixat klart det och att det har gått bra för honom.
Kanske visa ord är som kinesiska för en del, men jag tror att alla fattar att det är jävligt mycket jobb med allt detta.

Över till våren.
Nu vill alla träffa någon och gå på mysiga promenader med. Jag nöjer mig med en skogspromenad med stressbollen, där det inte är några krav alls.  Gå helt tyst och njuta av vädret och naturen. Jag älskar det.
Jag har tänkt på en sak: Tycker du att jag är tråkigt tyst?


Det var lyckat igår, nu börjar kvällskiftet

När man är liten skär man sig och blandar blod med sin bästit.
Jag och Lina blandar kiss.

Det blev inte så många på förfesten, men som jag sa: Det är inte antalet som räknas det är vilka som där.
Nu skulle jag kunna säga: samma sak, storleken har ingen betydelse.
Men då ljuger jag... iaf anser jag att den har det när det gäller allt.
Men vi hade kul och vi stod alla på dansgolvet hela kvällen. Henke Krull kom och skulle dansa bugg med mig på det stora golvet och jag tänkte: Ja men detta ska bli kul, men så var det foxtrots. Men det gick faktiskt bra.
Jag vill börja dansa bugg någon frivillig kille där ute?
Efterfesten va lugn.
Ja men det var en lyckad kväll
Bäst var när jag gick fram till Kitten igår och frågade:
- Om jag tar av mig min BH kan du ha den någonstans då?
Kitten kollade lite chockat på mig och svarade:
- Ja i väskan. Varfför ska du ta av den?
Hanna:
- Den är i vägen.
Kitten:
- Men du får ta med den hem sen för det ser nog lite dumt ut om jag kommer hem med den.
Sen ställde jag mig bakom Kitten och drog av den :o) Hahah folk tittade lite. Men jag hade roat Kitten med den tydligen. Han hade skrytit för övriga vakter att han fått en BH och dom hade blivit lite avvis allt. hahah..
Men det såg snyggt ut att han gick med den i handen, då den är rosa så det syntes ju.

Jaha ikväll blir det stressbollen som gäller.

Pumpa pumpen

Jag sitter här som en enda stor dammråtta känns det som, eller jag har slipdamm på mig överallt.
Har varit och jobbat över några timmar på jobbet. Blev mest att stå och snacka skit om jag ska vara ärlig, hade ingen lust för fem öre. Hmm inte bra. Men det är kul att gå skift när man hjälps åt. Nu kommer Sammy att förhoppningsvis att jobba i förpiken på måndag och det kommer att bli skönt att komma till jobbet och något har hänt liksom

Är spänd för ikväll. Ska bli trevligt att få ses. Hehe..

Jaha om man borde dusscha och få bort lite damm och så där, se till så att man luktar lite gott oxå :o)

Det är fredag gott folk.

Och jag sitter ensam med min dator i knät och jag känner att det är inte sista gången det kommer att hända.
Ibland känner jag mig väldigt ensam här i viken. Jag har ingen att spontan ringa just nu. Men det får man väl ta.
Idag har dagen flytit på rätt bra. vi har rätt mycket krav på jobbet bara just nu. Vi måste skärpa oss med att stå och prata oxå har vi blivit tillsagda. Jag tror inte att våran chef ser skillnaden på när vi snackar skit och när vi snackar jobb. För visst har jag ståt mycket sedan Sammy kom. Men jag måste ju stå och hjälpa honom mycket, för om jag går i väg eller klättrar ner i båten så ropar han på mig nästan direkt igen...eller han gjord. Just nu är min minigris utlånad till Putte.  
Och dom vill öka produktionen så jäkla snabbt. Så vi hinner inte med att lära oss eller lära upp ny personal. Så allt blir lite halvdant, nej ibland är det inte kul. Men samtidigt trivs jag ju så med mina jobbarkamrater och mitt yrke. Jag hoppas att alla förändringar kommer att göra det bra och att det i slutänden blir riktigt bra. Men om det ska bli en industri som våran chef vill så vill jag nog inte vara med mer. Jag är så yrkesstolt och jag vill inte med min utbildning stå på en industri där vem som helst klarar av att sätta ihop en båt. Nej nej då ska jag gå vidare och hitta på något nytt.

I morgon ska jag på pumpen för första gången ska bli spännande och verkligen kul. Jag kommer förhoppningsvis att vara taggad som fan. Jag börjar dagen med jobb, sen hem och duscha och packa och sen till ankarsrum och bli sminkad av Jenny. Sen åker jag och Lina till Hjorted och klär om, sen beger vi oss till Vimmerby och Jens på förfest. Det ska bli spännande, verkligen. 

Tackar Kalle för hjälpen med virusprogrammet idag oxå ;o)

Ska till min kusin idag och chilla..

Nu är ju den här dagen snart över.

Jag är besatt av den här låten, det gör ont i hela magen.I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truthJaha blev ni uppvaktade? Det blev jag. Av min gruppchef på jobbet. Hur ska det bli imorgon på jobbet?
Jag är rörd, det är jag. Men vad vill han?


Typ dejt på lördag, det ser jag fram emot. Han verkar vara bra, någon som jag behöver. Men det är ju bara i teorin, hur det är i praktiken
märks.


Alla stjärtars..ojsan jag menar hjärtans dag är här.

Och jag vill börja med att göra en lista på en perfekt man:

* Han ska inte vara kortare än mig.
* Bra i sängen.
* Kyssa som en gud.
* Ha ett bra jobb som han trivs med.
* Ha en plan.
* Uppskatta djur och natur.
* Enkel stil: jeans och luvtröja typ..
* Ha humor, får han mig att skratta så har han kommit långt.
* inte vara fööör pedantisk, för det funkar inte.
* Få mig att slappna av men inte helt, det måste ju finnas spänning i början.
* En som gillar hemmakvällar men ändå kan hitta på roliga saker. Vill inte ha någon som hellre ligger i soffan och stänger in oss än gör något ihop. Bara en enkel promenad gör mycket.
* Han ska vara händig.
* Absolut inte svartsjuk, jag tillbringar nästan all min tid med killar. Då jag har mest sådana vänner och jobbarkompisar.

I slutändan handlar det om kemi för mig och speciellt utseende fixerad är jag tydligen inte. Jag vill bara att han ska stå där en dag och då ska vi inte kunna argumentera emot vad vi känner.


Jaha annars. Friberg har beställt hängselbyxor till mig idag och alla jag har berättat det för undrar om jag ska vara naken under.. Hmm pojkar små.. Friberg säger att han ska klippa av dom till en kjol. Och Putte ska skrapa ihop pengar till ett par silikontuttar åt mig så att det bli riktigt fint... hmmm pojkar små.


Nähä kanske skriver mer senare

varför fick jag detta släpp då?

Ulf säger:

Bla bla.. Glasfiber...

Hanna säger:

fuck you

Ulf säger:

hahahahaha...

Hanna säger:

buuuuuuuuuuuuuu

Hanna säger:

jag ska slita av dej alla kläder och rulla dej i det.

Hanna säger:

runt runt runt

Hanna säger:

sen blir du yr och trillar in i puttes mage

Hanna säger:

och då stystar du och trillar på rumpan

Ulf säger:

MYSIGT... Han är så mjuk å varm..

Hanna säger:

och landar på en pinne och får ett blåmärke

Ulf säger:

Haha

Hanna säger:

på rumpan som är jättestort..

Hanna säger:

sen går du till simhallen och så när du duschar

Hanna säger:

så tror en del att du blivit misshandlad av din fru

Ulf säger:

hahahahaha.... Hanna... Har du fått släppet... BRA!

Hanna säger:

men där finns även en tysk stor porrskådis och han tar med dej i bastun för han tror att du gillar spanking

Ulf säger:

Hahaha......Måste iväg nu... Hörs..

Hanna säger:

så där sstår han med sin svartaläderkeps (för tyska porrmänniskor har alltid svart läderkeps) och smiskar dej

Hanna säger:

mohahhahahah så va snällhatar glasfiber

Det känns som jag har badar i glasfiber. Det sticks på hela armarna, ni som inte har slipat plast ni vet inte hur lyckliga ni är..
Jag är ju rätt härdad nu, men usch det är inte jätte bekvämt kan jag inte påstå.
Dom satt en nyanställd och en manpower och ingen av dom har väl plastat eller satt träskottet innan så det är ju verkligen inte deras fel.  Men då har dom plastat ihop ett hörn mellan två väggar som inte ska vara plastade. Dessutom har gjort en radie med glasfiberspackel. Och på toppen av det här har dom lagt ihop 4 mattor utan att trappa dom. Annars kanske man använder 2-3 stycken och trappar för att det ska bli så smalt som möjligt. Så Putte och jag blev jätteglada när vi insåg att vi var tvugna att försöka såga bort radien och slipa ner plasten på säkert 3-4mm. Detta innebär ca 3-4 timmars jobb allt som allt. Jag som hade velat att sätta dörrkarmen som planerat och börja med durken. Planen var att vara klar med det innan minigrisen kommer i morgon för det är bara bökigt och trångt att vara två innan det är på plats. 

Något annat kul som hänt då? Lina har tänkt para ihop mig med en kille och jag ska få äran att träffa honom på lördag. Lina ska sjunga då så det blir party! Hon är dukitg... Nähä jag kanske uppdaterar senare..
Fan vilken värk jag har fått i höger axel...  

Vet du vad?

* Att idag började jag på skift. Klockan ringde 03.50 och jag var tvungen att övertala mig själv att verkligen att vakna.
* Att den 1 mars bor jag i en underbar tvåa.
* På lördag ska vi iväg på pumpen. Lina bad mig att fixa sovplats...hmmm fy dej Lina.
* Att jag sitter med min alldeles egna dator framför mig så jag är verkligen skit glad.. Så nu kommer bloggandet att verkligen bli bra och mycket.. Så håll er i nu jävlar ska den bli bra, riktigt bra.
* Mitt senaste eller mina senaste smeknamn är: specialbarn, prinsessan på ärten och prinsessan med stjärten.
* Att nu ska jag få igång msn...
* Att vi har en låt? Nej det vet du inte, bara jag som vet...

Skift!

Japp jag börja skift till 99% på måndag.
Då ringer Hannas klocka vid 04.00, men jag tar det :) Jag har ju bett om att få börja.
Så nu alla mina vänner runt om i sverige nu kommer jag. Hahah
Vad fan gjorde jag med texten nu???


FlyttarHanna

Japp nu flyttas det igen! Jag ska bege mig kanske hela hmmm 100m och bli granne med Ted.
Det ska bli så himla skönt att få bo större är trött på smålägenheter. Gillar att ha lite yta att röra mig på.
Tyckte att min och Rubens tvåa var liten oxå. Hmm undrar hur stort jag vill bo när jag flytta ihop med någon? Iaf en trea tror jag... Så man kan komma undan varandra lite.
Nu ska den här lägenheten bli som jag vill! Jag ska lägga ner tid och pengar på att måla och tapetsera den. Fredrik på jobbet ska hjälpa mig med en fondvägg har han lovat. Jag vet redan vilken jag ska ha tror jag om den finns kvar på rusta. Någon som är sugen på att följa med mig att shoppa tapeter eller först och främst köpa lite flyttkartonger.
Mamma tyckte att det var onödigt att packa ner lägenheten eftersom det är så nära...Men jag ska packa ner duktigt så att jag kan måla och fixa utan att massor är i vägen.
Så den 1 mars flyttar jag på mig igen.. hahahah
Funderar på en bäddsoffa, någon som vill bli av med sin? Äsch jag är ju rätt kräsen.....

hare fint. Nu är det kladdkaka som gäller Max fyller 6 år, stora killen!

Alla stjärtars dag är ju snart här.

Japp japp, alla stjärtars dag är snart här eller som dom flesta kallar det: Alla hjärtans dag.
Okej och vad förväntar ni er? Jag vet inte.
Jag tycker att alla stjärtars dag låter bättre för det passar kanske in på mig, min rumpa är aldrig fel..mohhahah. Självförtroende japp japp. 
Jag förväntar mig aldrig något av den här dagen. Jag har haft pojkvän ett par gånger på denna dagen och aldrig blivit uppvaktad, det är nog lite konstigt. Det har ju känts lite surt att man inte blivt det när man pratat med andra tjejkompisar och killkompisar.
Men det har även lärt mig att aldrig förvänta sig något av denna dag. 
Men visst jag är precis som alla andra...jag drömmer ju oxå om att bli uppvaktad av någon som man inte förväntar sig det av. 
Finns det någon som vill överaska mig? Jag gillar gelehallon :o)
Hahahha
 


RSS 2.0