Tråkig,ful,komplicerad och lite för trygg

Jag gömmer mig i gamla känslor och håller i mig stenhårt.
Jag vågar inte släppa taget. För då måste jag våga hoppa och utan skyddsnät, det är faktiskt lite skrämmande.
Men det är ett steg jag måste ta, för det finns inget att bygga på hos oss tydligen.
Det har du bestämt. Men ord som du sagt sparar jag på och låtsas att det var sant. För det är fina minnen.

Tyvärr är jag ingen människa som blir lätt förälskad. Du är det häftigaste jag varit med om, och jag kommer inte vara nöjd förens jag hittar det igen. Inget kommer att duga innan den personen kommer. Och då ska jag våga tro på orden som sägs till mig. Slappna av, våga bli sårad igen.
För orden du sa till mig är lögn, en dröm och en önskan.

Men dom jag velat att våga lita på, har jag aldrig dugt till iaf. Jag kanske är för tråkig, för ful, för uppenbar eller för komplicerad, men samtidigt för trygg.
Jag får verkligen aldrig den jag vill ha.

En vän frågade: skämms han för dej Hanna?
Hur ska jag veta det?

Jävla söndags ångest.

Svampen är slut eller så är vi blinda

Två bitterfittor och fyra hundar intryckta i en volvo med skogen som mål och svamp som tänkt belöning (läs: kantareller).
Tre lösa hundar och en i koppel vandrade vi fram i skogen. En härlig runda på 1,5 timme och vi hittade väl ca 2 liter svamp sammanlagt så beslöt vi oss att vända och gå tillbaka till bilen.
Jag följer efter Bitterfittan 1 och litar på att hon hittar rätt.
Så vi går och går, rätt som det är skådar våra ögon vatten. Vatten?!! Vart fan kom det ifrån?
På en vecka har jag gått vilse två gånger, denna gång var det dock skönt att jag inte var ensam.
Men ett samtal till Bitterfittan 1s granne så hittade vi tillbaka :)
Två nöjda Bitterfittor har nu fått mat i sig och är tryggt hemma. Så var inte rädda, vi kommer inte att attackera någon hungriga och våta efter flera dygn i skogen.

Vill någon ha björnbär så ska man gå där vi gick idag för shit va mycket det fanns av det. Men idag var det svampen vi ville åt :)

Och vi såg så konstiga svampar. Röda var dom med vita prickar...undrar vad det var för svamp egentligen...(läs:ironi)

Lite sammanfattning

Jaha fröken H är brunette igen och jag trivs, känner mig hemma. Väntar bara på sätta i löshår igen oxå, då är jag riktigt fin :) Men min frisör tycker jag ska vänta tills jag färgat håret en gång till igen, för det kan åka ur lite färg.

Ja i torsdags natt sov jag hos Noelle och i natt har jag soviti skogen hos Put. Jag och Thorsten har sovit nere på soffan, det är mysigt att ha honom vid min sida.
Det är skönt att sova där nere själv då jag vaknar rätt tidigt och då kan jag fixa och styra utan att känna att jag stör någon. Tog doggarna på en morgon promenad och njöt i solen. Det är livet det.
La ett spår till Thorsten och jag såg verkligen fram emot det. Han har ju varit så duktig. Men i dag missade han vinklarna flera gånger och så en apport, det har han aldrig gjort innan (nu fick jag det låta som vi är proffs, men vi är ju bara enkla nybörjare). Så det kändes trist när jag kände mig så säker innan...men men sånt händer tydligen.

Put och jag begav oss ut till strippkörningen efter att ha pantat alla hans burkar som han samlat på sig på ett år.
På strippen kom vi in på VIP då Put var med och startade Rabiatmotor och varit ordförande i flera år. Det var nice. Härligt att se lite folk. Sen träna hund med Noelle och sen lite corner mat. Nu sitter jag här och njuter av ensamheten och hundarna sover. (Put jobbar i natt och då har jag Lycka, ni vet mitt minidagis)

Blir lite irriterad när jag inser att någon är två olika personer beroende på vilken grupp denna umgås med. Är den med grupp A så är det helt okej att prata med mig, är den med grupp B så är hej nästan för mycket att begära. Trist.

Men det finns någon som sårade mig djupt i dag och den vet vem den är. Och det är bara den som kan ställa det till rätta. Hoppas att den vill göra det, det är den som har bollen och inte jag.

När vi tränade så frågade jag Noelle om hon inte bara kunde trolla fram min den rätta för mig. Så jag slapp anstränga mig och att den bara kunde vara där och det kunde vara självklart och enkelt. Hon pekade då och sa: där har du honom.
Jag vände mig om och där stod han, killen i mitt liv : Thorsten :)
Både hon och Put tycker att jag ska fixa ett körkort så att jag kan bli kombo med någon av dom. Vissst skulle det vara helt galet kul och skönt. Få hålla på med hundar och så.

Annars borde jag verkligen hyra/köpa ett litet hus som jag kan bygga hundgård på. Får väl överväga det om jag får vara kvar på Windy. Annars får jag väl gå och bli kär i någon hundtok som jobbar dagtid som kan ha min hund när jag jobbar. Det skulle vara bra. Så hunden är ensam 7-14 bara.
Så känner du någon sådan så säg gärna till :)

Det är höst, min lya är kall.. :(

Harmoni

Sitter vid Noelles köksbord och kollar ut över en åker lite småmysigt nyvaken.
Det var skönt med sällskap i natt. Jag ligger rätt stilla när jag sover, och Thorsten min älskling har trängts med mig hela natten tror jag. Så Noelle, du har haft gott om plats va?
Det var tryggt att få somna med full lägenhet. För det kan man väl kalla det när man är två personer och 3 hundar?
Idag ska jag bara sega här ute på landet. Noelle jobbar. Så det blir frukost och dusch för mig. En promennad med Thorsten och sen kommer nog Noelle och då kör hon mig till stan. För idag smäller det ju ;)
Lite stel i kroppen. Svanken och lite annat smått och gott.
Tror det blir skogen med Put i kväll. Det ska bli skönt isf. Ute i ingenstans och bara vara med hundarna. Träna lite och så. Men mest ha soffläge med lite böcker tror jag.
På lördag så ska Lycka vara hos mig igen. Så det blir ett litet pass, men jag tycker ju att det är mysigt bara. Trivs med att hundarna är där hos mig. Känner mig trygg och harmonisk.

Jaha nu är jag hungrig faktiskt.

Superkvinnan

Det gick över förväntan idag. Finns nog många som är sotis på mig faktiskt.
Men men är man en superkvinna så är man. Jag är liksom född sån.

Åkte ut till bruks och tittade på när dom tränade lite med Noelle. Skönt att få lite luft efter dagen.
Och nu sitter jag ute hos Noelle, det är skönt. Avslappnat och nice. Äter hallon sorbe, det är gott. Stannar tills i morgon och vet ni vad som händer i morgon?
Fröken H blir brunette igen! Du blir jag vacker igen. På tisdag så ska jag fixa ögonbryn och fransar igen. Så på onsdag kommer jag vara "naturligt" snygg. Måste bara sola lite oxå. Sen så..
Så jag lägger ut en bild i morgon förmodligen.

Morgon!

Har jag sovit som en sten i natt hårt och intensivt?
Ohh nooo
Jag vaknade massor, kollade klockan. sov. vaknade. sov. vaknade. Och två fina mess på moblien. Då klev jag upp.
Nu väntar en konstig dag.

Natti.

Nu ska jag försöka sova gott.

Jag välkomnar tanttrosorna..


Hundkurs och valpköp.

Kom nyss hem ifrån hundkursen. Det var väl spänannde.
Vi skulle med ryggen emot hunden kommentera "sitt" och "ligg" (I mitt fall sätt dej och lägg dej).
Resultatet?
På "sitt" (sätt dej) = så kom han och satt sig på vänster sida av mig.
På "ligg" (lägg dej)  = så la han sig direkt bakom mig.
Vad ska jag säga? Noelle är king!
Lisa sa att till dom andra att inte kolla på mig och Thorsten, att hans ägare tränar/tävlar i lydnad.
Dom undrade vad han gjorde där då, men vi sa att det inte var han som var där utan jag :)
Men vi fick jobba på "stå"  vi oxå allt. Men det var kul. Kom där som värsta hundmänniskan i mina nya fina byxor, haglöfs tröja och keps :)
Men nu är kursen varje söndag i 5 veckor. Kul kul.

Pratade med Noelle om valp. Jag har funderat på en äldre valp som är rumsren och så. Jag vill iaf ha en bruksvalp. Som jag kan jobba med. Jag vill ju spåra och ha kul. En renrasig. Vilken ras? inte en aning. Ras är en mysterium tycker jag, en djungel. Men jag vill kunna göra som jag känner för. Kan man säga så? Så jag ska kolla runt lite smått tror jag. Sen får jag väl fjäska för Noelle och Put och be om hjälp. Får väl bli typ hunddagis sen, beroende på pris per månad.
Så ser ni någon hund som ni tror passar mig, säg till.

Annars?
Livet är inte på topp just nu helt enkelt.

Ur form totalt

I dag var en sån där dag jag inte ville resa mig ur sängen.
Jag ville bara sova, sova och sova. Dra täcket över huvudet och vara där hela dagen.
Illa måndet av tabletthelvetet har inte lagt sig ännu. Inget trevligt.
Therese kommer in och när jag bara vill låsa in mig egentligen. Jag är stressad jag har helvetes disken, jag måste bädda rent, jag vill komma hem till ett fint hem i morgon :( men det kommer jag inte att göra.
Jag hinner inte.
Ska ju umgås med Therese och hundarna och ikväll börjar min och Thorstens kurs. Det ska bli kul.... hoppas jag.
Fick lite mer pengar över än väntat så ska få med mig Therese till jami och intersport. Ska skaffa mig byxor och keps är mitt mål idag.
Jag älskar att ha keps, men jag har bara fula. Så det är ju bara att fixa.

Jag tycker att det är otäckt att vara utan Thorsten i natt. Jag är rädd för att vara själv. Igår satt Put och höll på med datorn på golvet i vardagsrummet och jag gick in till sovrummet och la mig och jag somnade jättefort. Jag hade ju två hundar och en vän hos mig. Men jag gick upp för att nattkissa hunden och sen var det svårt att sova då dom två andra åkt hem.

Jag vill inte tänka på natten som kommer. Jag vill inte.

Att bara vara

Sedan jag gick hem förra måndagen. Har jag upptäckt vilka otroligt fina vänner jag har.
Dom bara är där. babblar, lyssnar och finns till.
Finns väl någon jag trodde skulle höra av sig mer, det gör lite ont.

Det är väldigt skönt att ha Thorsten hos mig, han ger mig extremt mycket. Jag mår så bra av honom.
Put är nog den som har hjälpt till genom att bara vara där brevid mig i soffan. Ätit, glott på TV och tränat hund. Inga djupa disskutioner. Ja man kan kalla honom som en extra hund?
Jag tror ni fattar, det har inte varit så tomt helt enkelt utan att det ska vara massa krav.

Får så otroligt fina mess hela tiden av så underbara människor. Tack.


Vilse i skogen?

Sjukhusbesöket gick bra, dock är jag har jag mått en aning illa. Men beror på starka tabletter och tomm mage.
Gick ner en sväng på jobbet för att lämna in mitt sjukintyg. Så gick jag såklart och hälsade på mina gubbar :) Det var härligt att se att dom blev glada över att se mig och saknar mig. Nu längtar jag efter dom mycket mycket mer :) Det blev en kick tillbaka.

Ja vi begav oss ut i skogen när Put valde att vakna som vi sagt.

Väl där så bestämmer vi vart våra olika spår ska vara. Har varit med där en gång innan. Put säger så går du ut på vägen där Hanna när du är klar. Kaxigt så nickar jag på huvudet och säger ja (kanske inte såg så kaxigt ut, men jag tyckte att det var självklart inne i mitt huvud. Jag hade ju koll!). Så jag lägger mitt spår och ska gå ut på vägen och jag går och går och går lite till. Tycker att jag går lite väl länge för att inte komma fram till den där jävla vägen och rätt som det är så kommer jag fram till en massa småhus. Vart fan har jag hamnat nu då? Börjar gå längst en asfaltsväg. Kommer att tänka på att jag har Puts nycklar i jackan, för han trodde att jag skulle komma tillbaka först. Min mobil ligger i hans bil, så duktigt inlåst. Men så hittar jag in på en väg jag tycker mig känna igen, eller det känns rätt att gå in just där. Tycker att jag hör någon ropa Hanna men är osäker. Möter en kvinna och frågar lite fint iaf det är det hållet jag på väg emot som det hörs en kille som ropar från.
- Ja det låter som han ropar Anna, svarar hon.
Så jag fortsätter med raska steg och önskar att jag snart är framme, vägen verkar aldrig vilja ta slut. Men efter en kort evighet så står dom där framme med bilarna. Tydligen var även Puts mobilinlåst.
Hade varit snyggt ifall jag stoppat någon och lånat en telefon och ringt och ingen Put hade svarat och jag hade verkligen ingen aning om vad område hette som vi befann oss på/i.
Men men jag lever och spåret klarade Thorsten av bra. Har ju börjat att blanda in apporter, det går la si sådär. Första visade han så gärna den andra hade han i munnen men fortsatte att spåra.
Jaja det blir nog bra :) Har ju bra hjälp runt mig.

Funderar på att skaffa en till blogg på en hundsida, så att jag tar mitt hundsnack där ist. Vad tycker ni om det?

I morgon så kommer min Therese in :)Vi ska gå i skogen med hundarna och ha det bra! Mysigt ju..

Nu orkar jag inte skriva mer.

Spåret igår, dagen idag

Efter spårningen i helgen i Skede med konstiga vinklar som Thorsten klarade av galant. Var jag sugen på att lägga ut apporter längst spåret som han ska ge till mig och sen fortsätta spåra efter det.
Det gick faktiskt rätt bra. Han tyckte att det var konstigt att han skulle lämna tillbaka sin belöning och sen fortsätta. Men Thorsten är smart och fattade galoppen tror jag. Så det var riktigt kul att se. Tror det stod spårning på schemat idag igen. Blir ju pause från min sida torsdag och fredag minst. Så det är bara att köra.
Och i morgon har vi kursen för första gången :)

Har varit ute med hundarna två nu på morgonrundan. Lycka hittade ett ben, men hon spottade ut så fint när jag sa till. Sen mötte vi en hund och det blev lite morrande från båda två, men jag sa till dom och tysta blev dom. Jag vet inte, kanske hade dom dåligt morgonhumör?
Idag vid tio ska jag vara på sjukhuset. Ja ni tror väl inte att jag bara får gå hemma och skrota så här länge. Nej ni.
Så nu ska jag in i en dusch och göra mig snygg och fresch.
Lycka till, till mig själv!

Uppdaterar senare


Fångad av en stormevind...

Måste bara visa, så här går det när  Sandra är i närheten
(komiskt att jag har samma tröja och vita byxor oxå i olika modeller)


I Motala

I halmstad.

Ja vad säger man?


Hunddagis?

Ja iaf ett litet kan man väl säga, även att det bara är två stycken?
Har ju som vanligt Thorsten här och sen har Put lämnat av Lycka hos mig.
Han jobbar ikväll/natt och hans föräldrar är ute och reser som brukar ha henne då.
Hon ligger härocj pipper, vet ingen hund som är sååå hussesjuk som hon. Hon ligger ju iaf hahahhahahaa..
Ska kanske ut i skogen med hundarna en sväng med en kompis. Men tror han tränar förtillfället. Men han är den som jag känner som Lycka verkligen älskar förutom sin husse då vill säga. Så jag frågade igår om jag fick utnyttja honom, då
föreslog han skogen.
Så vi får väl se, annars är det bara att ut och promenera med dom själv :)
Men det är mysigt med hundar.
Längtar efter min egna valp, men det dröjer väl.

Till och med jag skulle tänka mig att hyra ett lite litet hus, men dock i stan eller grymt nära med cykelavstånd isf.
Men men det händer väl inte nu när jag är själv.
Eller ska vi hyra en herrgård Noelle du och jag?

I städartagen igen

Usch jag var hungrig och grinig som fan. Så sprang jag in till hemköp för köpa frukost, eftersom jag varit borta hela heögen fanns inget sånt hemma.
När jag kom hem igen och skulle stoppa in grejor i frysen. Så insåg att jag var tvungen att frosta av frysen. Ted hjälpte mig så mycket han kunde. Så jag satt med min hårfön som en tönt och smälte is.
När Ted gått ner insåg att jag var tvungen att äta innan jag fortsatte. Så nu är frysen avfrostad. Jag har dammat och torkat golvet en runda i köket och jag ska väl ta tag i den där tråkiga disken.
Jag fattar inte hur jag lyckas stöka ner sådant. Hade jättefint innan Put kom och åt sist. Sen lagade vi ju mat och jag orkade/hann inte att diska och sånt. Så jag får väl skylla mig själv,
Jag är trött på denna jävla trötthet hela tiden. Hoppas att den försvinner snart.

Ut och träna med Noelle vid halv tre det ska bli nice.

Jaja hörs senare :)

Promenad med M

Var ute och gick med M igår. Jag ser två kantareller.
Pekar och blir besviken att det bara är två stycken.

Vi går en bit till och M pekar på en svamp.
M: - Jag undrar vad det där är för svamp
Jag kollar lite konstigt på honom.
H: - Det är en flugsvamp.
M: - Vad är det där för blick?!
Jag fortsätter titta konstigt på honom.

Sen kan ni gissa om han blev mobbad resten av promenaden.
Är det inte sånt alla kan? Just den svampen?

tjockis

När jag vaknade mådde jag illa, kanske berodde på all mat dagen innan?
Upp av att mamma kommer och väcker oss kvart i åtte. Jag och Thorsten har sovit i lilla slafen i husvagnen. Drog för draperiet och drog ner rullgardinen och sen sov Thorsten och jag där hela natten, det var mysigt.
Sen upp och äta frukost, Te, jucie och mackor. Det var gott :)
Fröken H var rastlös och gick ut med hundarna på trädgården och plockade av bordet sedan kvällen innan.
Tog med mig Moster V och U och mamma och såklart alla hundarna på promenad. Det var skönt. Jag och moster U gick dock väldigt mycket snabbare än övriga två och Dante.
Jag hade Svante i koppel och Thorsten lös, det var uppskattat ska ni veta.
Mamma dukade fram ostkaka och tårta innan så jag var tvungen att smaka en bit tårta, det gjorde jag inte igår :)

Nu är jag trött och känner för en tupplur är det godkänt tror ni?
Om jag smyger till soffan nu när ingen ser?


Syster, msn och kräftor

Jag förstår att ni undrar över min syster nu.
Hon är hemma.
Hon förstår ingenting av oro och rädsla. Hon har ingen respekt i sin lilla kropp.
Det hela är snurrigt. Hon är iaf hemma och hon lever och är helskinnad förutom att hon har sår på sina händer?!

Min msn vill inte funka här.. det suger... saknar ni mig?

Kräftorna va tyvärr inte så goda, men men..

Nu ska jag bege mig ut i husvagnen för sömn med min hund, storasyster och hennes Bosse...

Sov sött.

1 olycka kommer aldrig ensam, dom kommer i 3.

Olycka 1.
Detta som nu gör att jag är hemma. Som är en stor och jobbig grej för mig.

Olycka 2.
Denna jävla varsling på jobbet. Okej jag är säker denna omgången. Men jag ser ju alla mina vänner få gå och stämmningen är låg på jobbet.

Olycka 3.
Det är den värsta av dom.
Alexandra, min lillasyster är borta. Vi har anmält henne försvunnen nu. Hon gick ifrån hennes vänner i natt utan ett ord och sedan dess har ingen sett till eller hört ifrån henne. Vi har inte en aning om vart hon är.
Hon är bara 17år. Hon var berusad som så många tonåringar är idag. Men Alexandra hade druckit sprit igår kväll, något hon inte kan hantera som hon även erkännt till mig innan.
Hon blir helt veck och har inget omdömme alls. 
Jag hoppas hon kommer hem helskinnad....
Trots att vi är som katt och råtta emot varandra...älskar jag ju henne. 


Fint hos mor

Sitter i vardagsrummet hos mor. Detär skönt.
Det funkar bra med hundarna nu. Thortsen och Svante är bästa vänner nu och busar mest hela tiden.
Alla tre hundar ligger i soffan hos Lasse, har har fullt upp kan man säga :)
Det är skönt att vara här med Thorsten. En stor trädgård, sen en stor hage bakom huset och sen kommer det skog elljusspåret. Så Thorsten är lös hela tiden och det är skönt :)
Det tycker han om.


Jag har en disskution med en "anonym" i mina kommentare om att kalla sig lärarevikarie eller ej i sitt cv.
Jaghar jobbat mycket som just det, men har såklart ingen utbildning som lärare. Men då jag har ansvar för en hel klass och gör en lärares arbetare är då för mig naturligt att kalla mig lärarvikarie. När jag jobbar inom vården, kallas man vikarie oxå. Det gör man väl inom de flesta yrken där man inte har fast anställning och går på timmar?
Och i mitt cv så har jag även nämnt alla mina utbildningar från första klass till studenten. Så dom kan aldrig om dom inte är jävligt korkade behöva fråga om jag har utbildning eller ej så det står klart och tydligt vilka utbildningar jag har.
Så jag kommer ha kvar min "titel" som lärarvikarie, för förlorar jag jobbet nu så kanske jag måste börja som just timvikarie igen på olika ställen och då kanske det blir som just lärarvikarie.
Så "anonym" kan du hålla med mig nu?


Lite bilder

Igår la vi ju spår och jag invigde mina snitslar... Put använde dom även som hulahulakjol.
Fint? (han dansade en stund oxå)


Efter några minuter "skydd" med monsterhunden Thorsten var vi tvugna att sätta på honom munkorg.
För farligar än honom kan man inte bli :)


Sen kan jag inte låta bli. Den här bilden på dessa två. Ja vad säger man...
Lycka och hennes gaykompis :)

Stolt extramatte vid namn Hanna

Idag la jag ett spår till Thorsten och jag kände att shit detta kommer att gå galet dåligt. Det var en blandning av ormbuskar och ligon/blåbärsnor och jag planerade som en kratta.
Jag blev dock väldigt glad när det gick galant och han hittade fram hur bra som helst och fort gick det, hann knappt med. Så vi busade och och sprang tillbaka till Lycka och Put. Då var det deras tur. Jag hade lagt ett spår åt dom, då försökte anstränga mig mer och tänka till. Men kändes även då lite halvkast.
Men jag fick iaf beröm att det var ett bra spår.
Ser fram emot helgen, då ska vi träna mycket spår. Nu har jag mina klädnypor så jag ser vad jag håller på med eller så jag vet att vi går rätt.

Blev tacogratäng och film efteråt. Det var gott, men har lite planer på hur jag ska göra nästa gång så det blir godare med mer bett i.
Jaha ställa klockan i morgon så jag kommer upp så att jag kan packa och så innan vi beger oss till Skede. Ska verkligen bli mysigt att komma hem till mor en sväng.
Hoppas det går bra med taxarna bara. Men det tror jag nog att det ska göra. Ska bo i husvagn, frågan är om jag ska ta med buren eller inte. Får fråga mor i morgon om hennes åsikt.

Sov gott mina vänner.

Det krävdes en hund

Jag är väldigt slarvig av mig. Har alltid varit och jag visste inte hur jag skulle få bot för det.
Alla som känner mig bra vet hur slarvig jag är.
Trodde det skulle bli bättre med en större lya.
Icke!
Trodde det skulle bli bättre med en katt.
Icke!
Hade gett upp hoppet när Thorsten kom in i mitt liv.
Men... Tada!
Fröken H har städat duktigt nu på sistonde. För det luktar och har sig så himla mycket med en hund och en katt i hemmet.
Så se mor, hunden gav mig ytterligare en ny bättre egenskap :)

Har köpte klädnyper idag med (inte flärpar) snitslar i gult att ha när jag lägger spår.
Blir spår idag förmodligen så idag ska jag köra ett långt :) för nu kommer jag hitta!


Nu ska jag fortsätta städa :)


Morgonmöte

Nyvaken kliver jag ur sängen drar på mig ett par jeans, drar på mig min Windy t-shirt som ser ut som jag fått sperma över hela den och med en tofs som jag inte sett i spegeln hur den ser ut.
Så tar jag Thorsten och går ut på gatan, den första jag möter är Martin (jag till hör inte gatans just då snyggaste i långa vägar).

Vi hälsar och pratar lite.

H: - Jag är nyvaken
M: - Jo jag ser det
H: - Hahaha tycker du inte att jag är snygg såhär? äckligt hår, jobb t-shirt och ingen BH.
M: - Jo du blir säkert våldtagen i nästa hörn.



Tack

Hmm vad var det vi sa Noelle, man blir bara fulare och fulare desstu mer man håller på med hund?
Ja jag har skärpt mig lite. Men min första kissrunda vill jag kunna vara ful på...är det en deal?

"Försvinner" för ett tag.

Ja jag gick hem idag. Jag fick verkligen inget gjort och fick fina kommentarer som: "du ser helt förstörd ut"
Och jag har tagit lite "ledigt" ett tag, så nästa vecka kommer jag inte att vara på jobbet heller.
Så mina vänner, sakna mig inte för mycket. Jag kommer tillbaka. Så fort jag står lite stadigare på fötterna.

Man kan förklara stämmningen på jobbet med en begravning. Bara det att windy är inte dom sörjande, som det är lite liv i. Vi är personen i kistan.
Så gissa hur taggad man blir när man själv kravlar på golvet redan och sen möter man denna energi? M
Men man kan ju inte klandra heller. 4 stycken hos oss har fått sina varselpapper nu :(

Pratade med Tobbe ifrån Vetlanda i telefon. Han tyckte att jag skulle gifta mig med honom. Typ bli hemmafru nu när man kanske blir arbetslös. Men jag försökte komma med undanflykter som att jag inte ville bo i hans hus. Han köpte inte riktigt hur jag tänkte och sa att vi kunde flytta.
Tobbe är snäll han.

Blir inget hund-sm heller. Puts bil har gått sönder så det blir ett dyrt kalas för honom. Men men. Jag och Thorsten beger oss till Vetlanda/Skede för kräftskiva istället hos mamma och Lasse. Thorsten följer med självklart och vi ska bo i husvagn och mobbartaxar. Det blir roligt. Och jag ska bli tjock på kräftor...mums!

Nähä mina vänner... hörs!

Sovit gott

I natt har jag sovit bra.
Inte vaknat av oväsen på gatan, inga sms mitt i natten, inte drömt mardrömmar om män som ska lurar in mig i en tvättstuga eller monstersjöjungfruar som äter människor och ingen hund som kommit att pussat på mig lite för tidigt.
Men jag är fortfarande lite segare än vanligt och vaknar inte med en klackspark men idag är första gången på länge jag känner mig utvilad.

Började att slipa på ett nytt CV igår. Fan det är svårt. Jag har gjort mycket i mitt liv redan 22år gammal. Jag har jobbat på industrier, äldrevården servitris, lärare, simlärare och lite till.
Frågan är, ska man skicka med bild eller inte?

Nu ska jag skrubba min trappa, det luktar kattkiss där. Morr...
Måste beställa tid för steralisering  och den där andra sprutan på henne. Då kanske hennes barnsliga sida försvinner.

Nästa fredag blir jag brunette igen och jag längtar galet mycket.

Nu ska jag skrubba trappan.

Tack Ted


H: - Ja jag är ju rätt sliten.
T: - Jo du ser sliten ut, det har jag märkt och det kommer du ju att göra ett tag nu.

Vart är dom uppiggande orden?

Hahaha


Hatinlägg till Noelle

Jag hatar benen du valde att så snällt att lämna till Thorsten.
Dom stinker skit.


morr.... ;) 

Tackar

Tackar alla som är där, som bara finns till.
När jag säger som det är och så tittar personen på mig och säger:
- Du har mitt nummer, ring om det är något. Jag finns här om du vill prata.
Jag blir helt chockad när folk är så fina emot mig. Jag visste inte att jag hade såna vänner. Så fina vänner.
Jag blir generad och stolt.
Tack alla fina vänner där ute.
Ja jag vet att jag gömmer mig en del, men ältandet tar död på mig i ena sekunden och i den andra vill jag prata prata och åter prata.

Tack

jävla liv

Fåglarna kvittrar, gräset är grönt och livet leker en jävligt dålig lek med mig.

Först det som hände igår.

Nu ska dom varsla på jobbet.
5 tjänstemän
11 på plasten
8 på monteringen

Om man räknar med att dom kör "sist in, först ut" så är jag nummer 9.
Då är det på fitthåret. Som någon sa "då får vi hoppas du är rakad".

Suck.

God morgon

Vaknade av en nos emot min kind. Mitt hjärta har nog sovit så en stund.
Det är extremt skönt att han honom här hemma nu och jag får något annat att fokusera på.
Han stod i köket och åt frukost och Tösen började att leka med ett kompostgaller så det for i backen. Thorsten är väldigt rädd för dessa. Så han tappade matlusten rätt rejält tydligen. Nu ligger han neranför soffan och sover ist.

Kan ju berätta mer om träningen igår kanske.

Egentligen skulle jag lagt ett spår med Put, men han kom lite sent så jag körde "Upphittande" i skogen. Vi va inne i en liten skog med ett promenadspår brevid. Det var ett nytt ställe för mig så jag tänkte väl inte så mycket när jag la Thorsten brevid spåret och traskade rakt in i skogen. Men jag såg honom hela tiden. Det kom en tjej med en hund och jag vände mig om när dom var rätt nära och kallade in Thorsten. Han brydde sig inte om dom, jag hade ju gått ifrån honom med hans älsklingsleksak. Hallå liksom?!? ska han bry sig då om en sketen hund och en tjej? Nej nej :)
Så jag insåg att det var nog bättre att gå in i skogen och lägga honom längre in medans jag gömde leksaken. Gjorde en ruta på ca 10 gånger 10meter. Där jag hela tiden gömde den, men jag traskade runt rätt mycket varje gången jag skulle gömma den. Så det blev svårare och svårare, så hans små hjärceller och luktsinne fick jobba. Sista rundan va riktigt jobbig tyckte han. Men han klarade det! :) Killen hela dan!

Jaja slutsnackat nu ;) 

M+P=H

Jag förstår att alla undrar, det gör jag verkligen. Det är konstigt hur någon kan vara som jag. Men jag har kommit på hur jag blev som jag blev.
Är ju för fan bara kolla på mamma och pappa.

Vilka sidor har dom bidragit till då?

Mamma: Hon gav mig min korkade sida som råkar komma fram ibland. Men hon har även gett mig min stora respekt för andra människor och mitt sätt att vilja hjälpa och vara till lags.
Pappa: Han har gett min knäppa sida, den som gör att jag ballar ur på ett bra sätt. Men han har gett mig min gatsmarta sida och gett mig tempramentet som jag använder när det behövs.

Vart kommer min korkade ärlighet undrar ni då? Det är en fin blandning av båda, då dom är väldigt ärliga båda två och har extremt svårt för att ljuga. Och skulle dom göra det skulle man se det på en gång, iaf jag.

Men tänk att en sån blandning gjorde en sån fantastisk/patestisk människa som jag :)

Aaaa det är så underbart så jag tror jag får tårar i ögonen....


Uppiggande

Efter att dagen började med en tråkig nyhet idag och gjort att jag gömt mig inne (förutom när N tvingade med mig på träning)
Så har jag hållt mig inne..
Men hunden rastar sig inte själv och jag tog en rätt lång promenad med stopp i skogen där vi tränade upphittande.
Och det gick bra och jag som nybörjare fick en såndär "aha" upplevelse. Så jag kom hur jag skulle göra det mycket svårare för honom. Och det var roligt och jag hade tankarna på något helt annat och det var skönt.
Jag kommer att vara hemma i morgon oxå för det är så jag måste hantera allt. Och så är det. Punkt.

Orgasm?

Tittar på "sex and the city" och det är mycket snack om orgasm i det avsnittet och att fejka.
Så Miranda, ni vet den rödhåriga har sex med en kille som hon hela tiden fejkar med (hon har mest sex med honom för att få bekräftelse).
Och ja shit va skönt hon verkar ha det och shit va hon verkligen spelar över... tydligen.
Hon beslutar sig för att hon får nog att fejka. Så från att verka ha det skit skönt under hela samlaget ena dagen så ligger hon som en död fisk under nästa samlag.
Hmm..
Frågan är då:
Är sex inte skönt om man inte får orgasm?
Är tjejer döda fiskar tills dom börjar att vara nära att komma?
Jag vet inte hur tjejer funkar, jag har aldrig satt på någon brud.
Och hur är jag själv? Ja ni det kan ni ju fundera på eftersom jag funderar hur andra funkar...

Lite för ärlig för mitt egna bästa ibland? Oh ja. 

Grrrr...

Den ligger där på bordet och skrattar mig i ansiktet.
Jag tittar på den och morrar och hatar.

Städat

Jag har iaf städat här idag:) det blev så fint så fint. Brukar alltid säga att jag ska städa men sen gör jag det inte.
Sen kört en tvätt. Får köra lite varje dag hela veckan, så korgen blir tomm snart på riktigt.

Haft ont i magen ikväll och fryser hela tiden. Har tänt värmeljus i hopp om att det ska bli lite värme, verkar inte fungera.
Jaja vintern kommer att bli kall här, det vet jag ju.

Kvällsvecka nu då..hmmm..

bye bye pengar

Den 25:e får vi lön.
Jag kommer se lönen en kort stund på kontot även denna månaden.
För jag måste invistera i:

- Kängor
- Underställ
- Byxor
(ja speciella man köper och har på hundträning)

Sen kanske lite bra tjocka tröjor. Önskar att lönen kom innan hundsm.
Har fått iaf fått klartecken av Vera att jag ska få låna hennes stövlar i helgen. Jag ska ta med mig allt för att skydda mig från regnet.

Ted och jag åt mat ihop ikväll som han lagat det var länge sen och så tittade vi "sex and city" filmen. Ted valde. Jag behövde inte ens tjata och han hade laddat hem den oxå och det är inget jag styr över :)

Han är min tjejkompis han.


Jag blev våt.

Begav mig ut i regnet för lek med Thorsten.


Vi är redo för dåligt väder, förutom min fötter.

Thorsten väntarpå kommando för att få leta upp sin leksak.

Och här kommer han med den efter att han letat en stund. Duktig!

Snygg jag är. OBS. Jag är inte gravid, har en leksak innanför jackan :)

Torka det som inte täcket räddade från regnet.

Och djurmys under tiden :)



Vänj er inte vid en massor av bilder nu ;)

Regn och tråk.

Verkligen ett jätte tråkigt väder idag. Jag tog på mig regnstället idag och likaså tvingade jag på Thorsten proffstäcket. Men han verkade tycka att han var riktigt snygg i det även att det var stort. Han är ju liksom inte så himla stor :)
Hoppas att han känner för en slö dag idag, men än så länge verkar det som det. Var ju mycket aktivetet igår trots allt.
Slappisen ligger på golvet och sover. Morrar och gnyr i sömnen.

Och vad ska jag göra? Städa och moppa golven med ett starkt gott luktande medel och få bort hunddoften.
Idag blir det en söndags dag med film som flykt ifrån regnet. Tänkte läsa lite hundböcker oxå och vara duktig.

Ha det fint.


Hundsm

Japp åker på fredagmorgon på hundsm med Put. Spännande.
Vi ska dock bo i ett förtält...kallt låter det iaf.
Men men jag är väl en viking...eller?

Noelle och jag disskuterade vad man skulle ha på sig. Nämnde det till Put, han förstår inte hur vi tänker.
Hmm karlar asså.
Men det blir väl bra tåliga kläder. Framför allt ska regnkläder packas ner, för då börjar det inte regna. Så är det alltid.

Hanna the nybörjare ska jag kalla mig där oxå.

Det skrattas åt mig oxå... jag tar efter mina proffs med lite smågrejor. Idag för första gången satt jag kopplet runt midjan när jag spårade. Någon hade skrattat när den sett bilderna och upptäckt det. Jag tycker det är skitfult, men det var smidigt.


Nej sovdags nu.

Puss o kram

Hejsan känsla

Jag är inne i någon ny fas i mitt liv som jag inte riktigt vet hur man hanterar.
Håller jag på att bli vuxen på riktigt eller har jag bara fått nog helt enkelt?

Oftast är jag coollugn, men sen i nästa sekund kryper det längst kroppen och jag får den där lilla lilla fina panikkänslan i kroppen.

Men men det är väl så när en ny känsla och ett nytt betende kommer till kroppen och hälsar på.

Stolt som en tupp, men ägare till en höna

Ris och ros.

Vill först ge ris till människor som inte respekterar hur man sköter sin hund. Inte lyssnar på hundägaren (nej jag är inte hundägare på riktigt). Men säger jag låt bli hunden, låt då bli hunden. Ge inte hunden något från bordet utan att fråga. Ge inte hunden något överhuvudtaget utan att fråga. Detta är i min värld självklara saker. Acceptera!

Sen ros till Thorsten, massor av fina rosor till honom :)
För idag har han varit galet duktig!
Gått två skitbra spår och sen har vi kommit ett steg längre med "genom". Nu kan jag säga genom och han går med mig fyra steg, längre har jag inte velat att prova än. Men jag är nöjd.

Tvingade med min kusin på sista spåret och han tog bilder med sin mobil.


Rumpa på väg in i skogen för att lägga spår


Lek i väntan på att vi ska gå spåret

 
Wiiee duktig kille! Hitta sin belöning!

Inte dom bästa bilderna, men det är bilder iaf.


Spåra ur

Igår spårade jag med Put. Det gick inte som jag ville riktigt.
La ett biffspår. Visst nu är han noggrann, men för noggrann. Att man aldrig kan bli nöjd :)
Han höll på att nosa så himla mycket efter biffbitarna på varje ställe så Put till slut frågade vad han höll på med, om han skulle kissa eller något. Nja så nöjd va jag väl inte igår.
Idag följde jag ju med Noelle ut till norra och la ett väldigt simpelt spår. Utan godis på längst spåret och rakt med en burk på slutet med biff som belöning.
Han följde det perfekt. Jag behöver bara ta på honom selen så börjar han arbeta så man kan säga att han spårade från bilen. Min duktiga killen :)
Men det gick skit bra utan massa belöning längst spåret och han hade ett härligt tempo.
Så kanske i kväll så lägger jag ett spår med en leksak på slutet och massor av bus, tror han tycker att det är roligast så.
Även om han älskar mammas biffar :)


Thorsten och Lycka efter spår tidigare i veckan.

En halv massage tack.

- Hej jag skulle vilja beställa en halv massage.
- En halv massage?
- Ja längst hela högersida.

Nej denna konsveration har aldrig förekommit, men det skulle kunna låta så idag.

Igår var jag lite småöm i höger axel, men jag var tyst och låtsades inte om det. Tänkte om jag förnekar det, försvinner det.
Självklart blev det värre längst kvällens gång och i natt har jag vaknat av att jag har ont i skinkan, höften och i hela benet.
Varför?
Så går det när man hjälper till och är skyddsfigurant... tydligen.
Hmm kanske dags att börja träna kroppen utan hund oxå om jag ska hålla på såhär.

Idag blir det spår med Noelle och Fejka för mig och Thorsten. Nice!

Känn en doft av..

kärlek...eller Thorsten.
Jag upptäckte det när jag gick till hemköp och kom tillbaka: Fan va det luktar hund här hemma nu.

sniff sniff

Klyschigt?

Jag sa till Noelle att jag är verkligen inte är sugen, har inget intresse för att träffa någon.
Där finns det ingen glöd alls.
Kanske för att jag vet, vad jag vill nu.
Jag försökte tänka på sex idag och det kändes bara jobbigt. Sen blev jag för några sekunder hångelsugen och samma sak där: det var bara jobbigt.
Hon sa att det där låter så klyschigt och det gör det, det hör jag själv.

Men det är så: det finns ingen lust, inget sug.
Musen är död.

Jag kan nog räkna ut med röven varför jag känner så när jag befinner mig i Västervik.
Jag låser mig själv och kastar nykeln.
Nu har jag hittat mitt gömställe, dit jag kan fly och fokusera: Thorsten.

Thorsten thorsten thorsten

Varit hemma idag, hade huvudvärk som hette duga i morse.
Men mitt på dagen blev jag hämtad av Put,  vi skulle lägga spår. Han undrade om vi skulle ut till Kraftnäs.
Varför inte tänkte jag, så ut åkte vi. Men det blåste och herr Put var seg.
Efter att han flyttat om sina däck blev det glass, te och sen segstund på soffan. En väldigt glad och pussig Thorsten höll oss sällskap. Jag satt mig och läste en av hans böcker: "Inkallning". Den var bra och jag fastnade så den får jag fortsätta med :)
Hungriga blev vi, så in till stan igen och hem och laga mat. Köttfärs och spagetti, enkelt och gott.
Sen slöa vi lite till och sen till bruks.  Första gången för mig där. Put körde lydnad med Lycka och jag körde inkallning och "genom" med Thorsten. Vi får köra vårat lilla egna race, när jag inte vet vad jag kan träna än. Längtar tills kursen startar och jag får lite nya grejor som jag får göra som jag sen kan träna på.
Fick sen vara med Put och Lycka och träna skydd. Då var jag skyddfigurant. Jag skötte mig bra fick jag veta. Bra bra.
Spår måste måste måste jag göra snart. Hmm. Men nu har jag en hel helg till Thorsten.
Ja jag är en tönt och jag står för det ;)
Nästa helg beger sig alla på hundsm och lämnar mig kvar här. Hmm..
Men jag har Thorsten min kille är kvar hos mig iaf. Han ligger brevid mig och fiser nu.. suck.

Nähä läsa lite blogg nu kanske.

13:e augusti

Ja jag vet att det var den 13: augusti igår...

Men jag glömde ju bort att berätta att igår hade jag 1år jubieleum igen.

Igår var det ett år sedan jag klev in på Windy för första gången.
Jag stod där i mina grå fula och den billigaste varianten av arbetsbyxor utan extra fickor eller fickor för knäbyxor med manpowermärekt på. Och dom svarta tröjorna med manpowermärket på och en bandana på huvudet och sminkad. Jag var en snygg arbetare då. Nervös och förväntansfull.
Mitt nya liv skulle börja.
Dagen gick väl bra, fick kanske inte gå brevid den mest lämpligast personen den första dagen och resten av första veckan.

På kvällen fick jag mitt första mess. Att jag kommer ihåg det är eftersom det dagen efter min födelsedag och du grattade mig i efterskott.
Det var en kick in i mitt nya liv.

Och vilket liv jag levt det sista året. På gott och ont.

Det perfekta förhållandet

Åt med Noelle och HundHanna.
Dom pratade om singelböcker och meningen : Det perfekta förhållandet för dej. Kom upp.
Jag satt och funderade på det medans dom andra två snackade vidare. Och det har följt med mig ett tag.

Vad är det perfekta förhållandet för dej?

För mig handlar det om att träffa någon som får mitt hjärta hoppa ett skutt, får fram ett stimm av fjärliar i magen och som jag tänker på innan jag somnar och den första jag tänker på när jag slår upp mina gröna små på morgonen.
Någon som får mig att känna mig verklig, där det känns självklart.
Någon där man har ett liv tillsammans, men samtidigt var sitt.
Det handlar inte om att vara tvungen att ses varje dag och umgås. Det kan vara så enkelt att få somna tillsammans på vardagarna och en morgonpuss innan jobbet. Ha varsitt  liv när det gäller ens hobby, men samtidigt kunna umgås vid vilka tillfällen som helst.
Stötta och vara varandras vänner, men samtidigt älskare.
Framförallt skratta tillsammans.

Det enkla och spontan ska det vara utan en massa krav.
Så vill jag ha det.

Thorsten uppdatering

Igår så tränade vi inget, senast var i måndags.
Då la vi spår med Put i stadsparken, gick bra. Vill inte skriva jättebra än när jag inte än så länge är så duktig.
Tränat lite "zickzack" och lite framsteg fick vi igår kväll efter att Noelle gått :) Hahaha jag skulle visa henne att vi tränat. Men då gick det inte så bra ;)
Ska strax iväg och titta på lite träning. Det ska bli spännande!
Sen ska jag träffa Elin på stadt. Vi ska ut och gå lite med hundarna så nu blir det promenad ett himla tag.
massa motion.
Hörs senare babes.

Presenter

Är ni nyfikna?

- Regnbyxor ( det är det mest behövliga jag fått)
- En brödrost (en för 4 mackor , tydligen bäst att ge mig en stor på en gång. Vill någon äta rostat med mig)
- En lyxig brödkorg som ser ut som en mössa (vi kan använda den när vi gör rostat)
- Ett servettställ med fina servetter i (man kan bli kladdig om händerna när man äter rostat, så vi kan inviga dom samtidigt)
- En ljusstake i form av en porslin ros, den är vit (det är ju trevligt med levande ljus, så det kan vi tända när vi äter)
- En chokladask (efterrätt kanske?)

- Två nallebud ( ja ni läste rätt, jag är tydligen omtyckt?)


Jag vet vem jag vill äta varma mackor med, och jag tror att du vet vem du är.
Låter det trevligt och lockande? Du vet vart du finner mig.

Grattis för fan!

Idag är jag inget lammkött längre, idag blir jag hela 22år.
Grattis till mig!



Hur ska jag göra?

Jag skickade ett mess till Ted när jag kom till jobbet om Thorsten ylade eller lät så skulle han säga till honom.
Fick tillbaka att han sagt till honom 3 gånger redan.
Så jag ringde upp på en gång och om man säger: - Nej Thorsten, Fy.
Så funkar det inte.
Nej det behövs mer effect än så. Tyvärr hade inte Ted tid med det. Och jag kände mig orolig att han ska sitta och "gråta" (nej jag tycker inte synd om honom, jag tycker synd om grannar om dom nu hör honom) tills nio när Put hade erbjudit sig att kissa honom. Jag frågade igår om han vill sticka in en sväng på gården och lyssna om han lät. Men han kunde kissa honom. Det var välkommet.
Men tack vare att han redan lät blev jag lite orolig att han ska föra oväsen länge.
Så jag kompade ut och cyklade hem. Väl hemma så ligger han och är knäppt tyst och tittar lite skyldigt på mig. Jag berömde inte, det kanske var fel?
Vi analyserar lite varför han lät. Teds ringklocka och han hörde Ted?
Vi analyserar varför han var tyst när jag kom. Antingen är det för att Ted gått och han gett upp, eller så kände han min vittring.
Men han hade låtit igår oxå när jag inte var hemma. Hmmm...
Min fråga till mig själv nu är: Ska jag satsa helhjärtat på detta? Ska jag byta skift? Och ställer Ted upp då?
Nu säger ju hjärtat att jag ska det, jag har fått något otroligt roligt att fokusera på. Det är kul och spännande.
Jag trivs extremt i min nuvarande skiftgrupp, det är det som tar emot att byta. Mina grabbar ju :(
Men ska man blunda för något som jag mår bra av? Riktigt bra.

Råda mig nu!

Träningen idag

Ni får leva med att det blir mycket hundsnack nu. Vill ni ha en modeblogg, gå någon annanstans ;)
Men detta är mitt liv, just nu är det hundar högst upp. Killar längst ner. Så det så.

Började ju första träningspasset vid tolv med Noelle. La ett rätt långt spår med frolic med böj. Efter 3 m stannar han för att kissa. Min första lektion som Noelle sa: rasta hunden först.
Det gick rätt bra iaf, han är lite slarvig och vill gärna springa fram. Han har bråttom.
Kom nyss hem ifrån ett pass med Put oxå, det gick oxå bra. Vi satsar på att han inte ska slarva lika mycket.
Belöning ikväll blev en burk med biffar i slutet av spåret, det var uppskattat :) Planen är nog för mig och Thorsten är våran grundkurs och spårning för tillfället.
Han ligger nu brevid mig och är en trött kille :)

Tackar mina läromästare Noelle och Put som tar sig tid med mig och lär och hjälper mig :) Det uppskattas som fan!
Extra tack till Noelle som ger mig chansen att ha honom och att jag får vara hans extra matte. Vi kommer att ha en kul höst ihop :)

Nu ska jag duscha, diska, hänga tvätt och fxa matlåda tills imorgon.


Jaha en ny dag

Sitter i soffan och är lat för en stund.
Thorsten ligger brevid och spanar på katten.
Skulle försöka mig på innan och lära honom snurra runt. Hahaha det gick la si sådär.
Han har ju vilja iaf och tycker det är kul att något händer. Men ska väl kanske rådfråga lite med Noelle först.
Det kan ju vara lite kul att bara göra något för att det är en kul grej, något man kan gör inomhus.

Noelle och jag ska ut sen och träna om det inte regnar, så jag håller tummarna.

Tösen tycker att hon har fått konkurens här hemma och tillbringar mycket tid i mitt knä. Det brukar hon inte göra :) Hehe, men jag tycker det är mysigt. Hon ju min chiuahua eller hur det stavas.

Uppdaterar senare kanske


Min dag

Gick upp, kissade Thorsten.
Skulle kolla mitt konto innan jag sprang in till Hemköp, jag har som sagt dålig ekonomi och har hoppats att det bara ska dyka upp pengar på mitt konto från ingenstans.
Idag hade det gjort det (nästan).
Jag blev paff när det var typ 1100kr extra på kontot, paff, glad och orolig.
Blond som jag är så har jag aldrig hittat på internetbanken vart alla händelserna finns.
Så jag beger mig ner till bankomaten och kollar ett utdrag.
Det står:

080806 1086:- SK ******-****

Hmm vart är dessa pengar ifrån? Skickar ett mess till Chefen E och frågar om vi fått lön därifrån.

Put berättade senare att det var skatten som kommit tillbaka. Jag blev oerhört glad :)

Sen så går jag till Hemköp och köper frukost. Hem och äter. Beslutar mig för att sova en stund till då Thorsten väckte mig och jag steg upp vid halv åtta.
Sover en stund och får ett mess av Put och han undrar om jag vill med och träna och se när dom lägger spår.
Jag la ett litet med godis till Thorsten, det gick väl sisådär till okej för att vara första gången. Lärde mig mycket under våra timmar.
Jobbar mycket på att vi ska ha kul ihop, att jag ska vara kul att vara med.
Thorsten ska se mig som en kompis, fast att jag har sista ordet. Kan man förklara det så?
Sen tränar jag lite att när jag säger Här så ska han gå brevid mig och inte gå med sträckt koppel. Det går bättre och bättre :)

Åkte hem och åt mcdonalds för att jag förtjänade det tyckte jag och var hungrig och lat.
Sen gjorde mig lite snygg och sen till släktkalaset/sommarfesten. Trevligt att träffa släkt man aldrig träffar annars som kusiner långt borta. Höll mig till cola. Min moster L gjorde det dock inte. Hon var så fascinerad av mina ögonfransars längd att hon tog sig friheten att dra i dom. Det var allt annat än skönt. Det kom lite live musik som förra året, oerhört trevligt.

Thorsten är ensam hemma så jag går hem och hämtar honom. Och gud så stolt och glad jag blev :) Noelle hade sagt att han brukar bita i textil iaf om det ligger i buren. Jag hade lagt in en fin filt till honom i brist på att ha en mer lämplig hemma. Sen kan han tydligen sitta och låta och skälla om han är själv.
Han har inte skällt eller låtit.
Han har inte rört filten.
Och han låg alldeles lugn och avslappnad när jag kom hem :)
Jag blev så glad då,  jag var lite nervös på vägen hem hur det skulle se ut i buren när jag kom hem.

Han är en ängel att ha med bland folk och oerhört duktig.
Dock förstår jag inte folk fulla som nyktra som sätter sig bakom en hund dom inte känner , som ligger och tuggar ppå något och så drar dom hunden i svansen. Hur tänker dom då.
Min lilla kusin (i typ tonåren). Går fram och frågar om hunden är snäll och om den bits. Jag svara om den gjorde det skulle jag aldrig ha den där. Så ska han klappa honom, förvarnar inte Thorsten alls. Thorsten är upptagen med leksaken och märker inte kusinen. Men kusinen böjer sig ner och som sagt inte pratar eller uppmannar att han är där. Jag störde mig, men sa inget. Thorsten gjorde det inte heller.
Kusinen försvinner en sväng. Thorsten ligger fortfarande på marken med leksaken. Kusinen springer förbi och när han är bakom Thorsten böjer han sig ner och "drar" i hans svans.
Då reagerar jag, spänner blicken i honom och säger:
- Men **** sådär gör man väl inte emot en hund man inte känner.
Han tittar upp förvånat.
- Okej.
Jag är inte säker på om det gick in eller ej.

Men men..

Nu ska jag sova.


Morgonstund har guld i mun?

Eller snart kanske gröt. Tänkte vara duktig.
Jag trodde inte det var sant när jag var tvungen att resa mig ifrån min något för varma säng.
Men Thorsten var kissig, eller om han bara tycker det är mysigt att mysa i sängen. Med tanke på hur sent vi var ute igår och hur ordentligt vi gick.
Ikväll ska Thorsten vara ensam hemma. Spännande. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag gå hem och kissa honom om jag får för mig att vara länge. Men jag är inte alls sugen på släktkalas.
Men men. Nu ska jag ta tag i dagen.


Äckelfredag

Jag är äcklig och lat idag och vet ni vad?
Jag bryr mig inte. Jag har rätt vara hur äcklig jag vill. Så det så.
Punkt punkt punkt.


Jag har iaf varit duktig och varit ute och gått i 2 timmar med Thorsten.
Ikväll blir det löga och lite sök.
Det ska bli mysigt.
Nu borde jag duscha, men först ska jag se klart top model 2.


Vimmerbybo i hjärtat fortfarande?

Jag blir lite rädd ibland för mig själv. Jag glömmer bort några detaljer i mitt liv i mellan åt.
Pratade i telefon med N.

N: - Idag flyttar J till västervik
H: - Va gör hon?
N: - Japp
H: - Men vad ska hon göra där? Skulle hon inte flytta hit?
(N låter lite konstigt)
H: - Ja du sa väl Västervik?
N: - Jaa...
(Här kommer jag på mig själv)
H: - Ojsan jag bodde tydligen i Vimmerby nu för en stund. Jag glömde bort är jag bor i Västervik nu.

Jag får lite minnes förlust ibland. Som när bror och jag skulle till syrran och överaska för någon månad sedan. Jag har alltid hittat dit, men inte då. Vi hamnade ett par mil fel.

När jag skulle till Lund och såg att det stod Köpenhamn på skylt, kom jag inte på om det tillhörde Danmark eller Sverige.

Det är otäckt. Ja jag är en bimbo ibland. Jag är inte som alla andra barn. Dessutom är jag en stolt nunna. Jag står för allt.

Som stockholmaren sa: - Men dom där knotten, bits dom oxå eller vad gör dom?


Det fina med djur

Så tror man att  man ska få sova ostört efter en veckas jobba.
Få sov ut.
Nej då.
Katten tog hela sängen.
Hur lyckades hon med det? Hon försökte få igång mig och leka genom sätt klorna i mig och sånt trevligt.
Sen var det en Herr Thorsten som var kissnödig.
Farväl sovmornar.

Min önskelista

Åsa från Windy frågade vad jag önskade mig.
Försöker mig på en lista då. 


- Dammsugare
- Brödrost
- Kanske en triss som man vinner galet mycket pengar på
- Glas med rosa mönster på Inspiriation
- En stor rund väggljusstake för massor av värmeljus som jag önskat mig i flera år.

Va fan jag vet inte.. jag är inte svår...

En torsdag på jobbet

Idag har mitt jobb innehållit att få rumpan insmetad med vaszelin.
Och så fick jag nästan en sticka i röven.

Det ni!

Gristryne



J
Jag är så otroligt sexig på mitt jobb.

Rika Hanna

Ibland tror jag tydligen att jag är miljonär.
Jag har slösat som fan andra månader och det straffar sig denna månaden.
Vart fan tog lönen vägen?
Kommer nästa månad bli bättre?
Vi får se, jag vill så extremt mycket just nu.
Men nu ska det bli att spara undan massor av pengar.
Som världens snällaste moster ska jag även stå för Max simlektioner.

Låt mig hitta flera tusen under en sten.

Presenter?

Jag fyller år på tisdag.
Jag förväntar mig presenter och blommor så ni vet.


Maaaaage

Min magkänsla är kass idag.
Jag är förvirrad och det snurrar.
Snälla stoppa ekorrhjulet.
Jag har fått för mig en sak, och jag har nog lurat mig själv.
Kanske därför  min mage säger ifrån nu, säger att nej nej fröken Hoff.
Du är en stygg flicka nu, skärp dej!

Men men

LillKent?

Put som ni har hört om innan. Han är väktare på mitt jobb. Idag jobbade han.
Jag såg honom komma gåendes med telefonen vid örat och Lycka vid sidan.
Han la ner telefon när han såg mig, han hade försökt nå mig. Jag stod inne i en annan hall än den jag brukar vara i.
Vi växlade ett par ord.

När jag kommer in i "min" hall så går jag förbi L.

L: - Det var någon här och sökte dej.
H: - Ja jag träffade honom där borta.
L: - Okej, vi döpte honom till Dickhead
H: - Hahah LillKent, det ska jag säga till honom sen.
L: - Nej Dickhead.
H: - Ahaa...

Ja ibland är jag en aningen döv, men jag står för det.

Min röv!

Jag har gått i skogen i två dagar.
Jag klättrade på stegar i går hundra gånger ungefär.
Jag har ont i röven och i höfterna..

Ja jag är otränad.

Vänner

Thorsten är här, det är så mysigt! Jag trvis med honom.
När jag nämner att jag har honom hos mig en del är det första folk kläcker ur sig:
- Men har inte du katt?
Jo och tro det eller ej men katter och hundar kan funka ihop (Hyzz och Lycka har besöksförbud då dock så länge min katt är uppe hos mig)
Och Tösen och Thorsten är kompisar. Dom har båda trängts i sängen med mig och i mellan åt har Tösen gått och lagt sig hos Thorsten. Dock är en killen en mes och säger inte ifrån när Tösen slår honom i ansiktet. Så idag la jag mig inte i när han förföljde henne. För att hon ska få lite respekt för honom åtminstonde.
Thorsten är kanske inte den mest skräckinjagande hunden som finns.
Jag trivs med mina ludna vänner.

Jag har ju även jag fått en ny vän, Noelle = Den andra kvinnan.
Hon är bra hon och jag trivs med henne som fan. Jag fick ett mess att hon brukade fån le när hon tänkte på mig, jag försökte med att det är för att jag är en tönt. Men hon köpte inte det :)
Det är härligt när man träffar människor man klickar med. 

Jag har det bra.

1 Augusti

Ja då hade jag 1 års jubileum.
I fredags.
Då hade jag bott i Viken i ett helt år.
Redan.
Så fort.
Och har något förändrats?
Egentligen inte.
Men jag har vuxit som person.
Men inte på alla plan.
På en del plan stampar jag fortfarande.
Och det är jag trött på.
Fruktansvärt trött på.
Men jag har gett upp min kamp.
Jag är besegrad.
Men jag försöker titta framåt.

Våran Sandra

Sandra och jag tillbringar dagen på Tylösand i torsdags med grabbarna.
Vi har varit i och badat och går sakta upp ur vattnet.
Jag håller på att få en freesbe på mig, en vacker ung man med lite långt hår räddar mig
(eller så skulle han bara fånga sin leksak)
Sandra märker inte detta, jag vänder mig snabbt till Sandra och säger:

H:- Såg du killen med långt hår?
S:- Menar du han med badbyxor?


Jag tittar mig runt om och försöker hitta någon kille som inte bär badbyxor.
Jag misslyckas.

Mobbar vi Sandra något för detta?
Ohh ja! :)

Men Sandra jag vet ingen som är så söt som du när du är full :)

Semster långt långt borta

Jag begav mig till Lund förra söndagen.
Åkte till Halmstad i onsdags, är kvar där ännu.
Imorgon åker jag tillbaka till Västervik.
Jag vill hem nu!

På måndag börjar allvaret igen.
Och bloggen kommer tillbaka igen...

Saknat mig?

RSS 2.0