Jag överväger...

Jag över starkt på att tabort min blogg.
Den verkar skada en hel del..

Men ni ca 29 besökare som jag ungefär har dagligen, kan minst hälften ge mig varsitt bra skäl varför jag ska vara kvar?
Skriver jag så mycket som skadar eller vad handlar det om?

Kommentarer
Postat av: lovelyn

Nu känner jag inte dig privat så jag vet inte riktigt vad du menar skadas av din blogg. Men jag tycker om det är du som skadas- ta bort. Om du mår dåligt av bloggen- ta bort.
Men om du gillar din blogg och mår bra att skriva här tycker jag att du ska ha den kvar.

2008-04-04 @ 10:35:14
URL: http://lovelyn.blogg.se
Postat av: Din bimbo

mm kunde inte sagt det bättre själv, tycker folk det är jobbigt att läsa så ska de skita i det! jag tror att du tycker om att skriva och att det får dig att må bra så fortsätt och skit i andra !!

2008-04-04 @ 12:03:37
Postat av: Emma

Håller helt klart med vad de andra har skrivit, O du har, iaf när jag kände dig väl, alltid gillat o skriva,
tror de e din grej, tycker att om de e ngn som har ont av den så har dom inte här o göra!!! Så fortsätt o skriv, om de e de du vill. =) Kram

2008-04-04 @ 12:25:41
URL: http://orkide86.blogg.se
Postat av: Anonym

varför skulle du ta bort den. det är alltid bara att ha nåt att skriva av sig på när livet är som det är hos dig just nu. låt alla känslor fallasamman. o jag kan inte påstå att du har sagt nåns namn eller person så så länge du inet gör de så finns det inte nån du har skaddad. det är inte nån som kan ta åt sig av det du har skrivit då.

2008-04-04 @ 19:02:08
Postat av: Anonym

men om en hel del folk från samma ställe läser din blogg så förstår dom juh vem du pratar om, kanske därför folk tar åt sig. Fortsätt med din blogg men sluta skriv om folk som tar åt sig?

2008-04-04 @ 21:24:31
Postat av: Sandra

jag gillar att läsa din blogg. för du är en gammal vän och det är trevligt att veta vad du har för dig och vad du funderar på osv :). jag bytte till en annan blogg för det bedrevs en sorts häxjakt på mig och jag orkade inte det. men vill du ha kvar bloggen ha kvar den och skit i om någon blir sårad. för det du känner känner du och då är det sant för dig. men vill du inte ha kvar bloggen för du bryr dig om de/dem som blir sårade så ta bort den ELLER skriv om andra saker?

2008-04-06 @ 13:28:06
URL: http://sandragustav.blogg.se
Postat av: Anonym

fortsätt skriv precis som du gör nu! orka bry sig om vad andra tycker hela tiden, det kommer alltid finnas dom som misstycker. Och det är bara strångt utav dej att kunna vara ärlig o skriva så som DU tycker o känner.

2008-04-06 @ 13:53:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0