Stolt

Blev nyss kallad Barchef.
Det kändes stort och jävligt coolt.
Ja, jag är stolt.


Jag trodde vi älskade varandra?

Mintu och jag.
Jag trodde faktiskt vi var vänner. Bra vänner. Jag säljer mycket mintu, rekomenderar mintu.
Gillar mintu.
Men.
Mintu är elak. När mintu ska få komma i min mun och jag sväljer så duktigt.
Ja då ska den avslöja en massa saker om mig. Gör så att jag säger konstiga saker.
Är det vänskap?

Jag har några fina citat och tillfällen som förklara vad mintu gör med mig:


Första gången var i våras. Jag har gått av mitt pass tidigare. Så jag ställer mig på andra sidan baren.
En öl och en 6:a minut. Sen var jag igång. Borta.
Det var den kvällen jag av någon anledning började prata med Kalle, Benny var dryg och vägrade ta mig i hand.
Ett gammalt ligg dök upp (så gammalt att det var typ 1,5 år sedan vi rullat runt sist). Det blev snack om att bygga om trampbåtar till motorbåtar. Var lite pågång att vi skulle åka till Nossen (?!?), men det slutade i en dimma av sex. Dagen efter vaknade jag upp med brännsår på armbågen efter ett lakan och han hade rivmärken på ryggen (jag hade inte ens långa naglar, dom var ultrakorta). Två stupfulla personer som ska sexa loss... jag säger inte mer än så (kan vara för att jag inte minns mer än så också)

Andra gången så hänger Kalle med ut och ska dricka lite. Några glas vin innan Harrys. Sedan en cider och en 6:a minut. Sen var jag kvällens underhållning på uteserveringen. Kalle och Linus sitter vid ett bord, jag står upp. Ume står bakom mig och han snackar med någon. Alla på utserveringen står med ryggen emot vårat lilla gäng och alla är uppe i sina disskutioner. Även vi. I en disskution om hur fel jag kan säga ibland. Då säger jag den fina meningen mitt upp i allt: - Då sa jag att man kunde göra mycket med mitt rövhål.
Och hela uteserveringen blev tyst.

Tredje gången hade jag begett mig till Linköping för att festa med Ume. Han visste mintuhemligheten. och vad serverades hela kvällen? Just det, mintu. När kvällen började ta slut, lyfte jag på luren och ringde Benny. Hur många gånger och hur högt jag berättade för honom att: Jag kan två saker, suga kuk och blanda drinkar. Något mer kan inte jag. Det vet inte jag. Men många. Och ja,jag kan lova att jag fått höra det ett antal gånger nu efteråt.

Fjärde gången (igår) så ville jag ge järnet tydligen och det blev mintu och tequila. Kalle överaskade oss genom att entra Paladium och jag blev glad att se honom. Det första jag kläckt ur mig är: Jag är inte bra på att ligga längre....jag kan bara suga kuk och blanda drinkar.

Varför detta tjat om suga kuk och skaka drinkar har jag inte en aning om. Men kul har jag och bjuder på mig själv...Det ska ingen komma säga att jag inte gör. Men är detta vänskap/kärlek mellan mintu och flicka ska vara?










Va fan?

Jag tror jag gått och blivit dålig i sängen.
Hur gick det till?
Har jag blivit så gammal?

Till: Lilla du

Lilla du.
Vi är som du säger.
Lika, men olika.
Du hyllar mina texter och ja, jag hyllar dina. Mycket mer än vad du anar. 
I min värld skriver vi på samma sätt. Med samma fomruleringar.
Tänk nu.
Minns tillbaka till det att vi var 14 år och satt i salen högst upp, längst bort och hade svenska lektioner (oj, vad jag önskar att jag minns numret på salen just nu)
Lektionen som våran klass var lugnast på.
Våran fantastiska svenskalärare.
Vems berättelser var det hon läste upp? Det var din och min.
Och vi låg alltid på samma nivå. Text var mitt vapen och du gjorde intrång på min nivå.
Idag är det dom fina i klassen som jobbar med text. Men det var aldrig deras texter som var värda att läsas högt.

Kom ihåg det.

För visst är det vi som känner för mycket, analysera så hjärnan går baklänges för långt och som aldrig är rädda för att testa lite för mycket vart gränsen går hos det motsatt könet.

Och ligga som en man Lilla du är det bästa. Utan kyssar. Utan känslor. Och utan morgonkel.


Packa eller packad.

idag ska jag vara inlåst i min lägenhet och packa.
Det finns inget annat som är godkänt. Det är dags att det blir klart faktiskt. Inte så att jag hinner med allt idag kanske, men ja ni fattar.
Jag måste bara komma på ett system hur allt ska packas. Jag är glad att jag inte bor i min lya i vinter, den är skit kall. Så jag sitter stadigt med mitt täcke på mig ännu.
Jag måste morgonkissa och sedan ta tag i allt. Uuuuuuu jag vill verkligen inte.
Återkommer senare.

Svag

Jag är en oerhört svag människa. En naiv och patetisk sådan. Men kommer en man i min väg som jag inte kan hantera är jag fast. Den finaste (som inte är ett dugg fin egentligen) han har mig ännu. Medvetet naiv. Men jag saknar att fastna i hans blick. Hur den får mig att känna mig speciell.

Ensam på ett fik i en för liten stad.

Jag gör ett stort big "no no" just nu. Jag sitter på 48:an med en kopp te med min laptop....ensam!
För helevete jag är i Vimmerby och i Vimmerby gör man inte sånt. Det är inte riktigt okej. Men jag orkar inte bry mig. Saknaden efter Stockholm finns och ja, det är såhär jag protesterar emot min saknad.
Jag gör stockholmsgrejer i en alldeles för liten stad.
Egentligen skulle jag ha en fika men en man. Skulle någon se oss skulle rycktet direkt säga: Antingen dejtar eller så ligger dom, kanske är dom ihop?
Det är det jag verkligen uppskattar med Jonas. Vi skojar om det högt och tydligt. Han frågar mig högt inför folk om vi ska ligga och jag svara lika högt tillbaka: självklart.
Men vi har kläderna på oss hela tiden när vi umgås (ja förutom när jag gick rakt in och han stod näck, men det är en annan historia)

Det sker en galen grej i stan på måndag. Jag ska döpas i stadens fina kyrka. Gå ner på knä framför prästen och få vatten på huvudet. Hanna Hoff kommer prydas med ett "Marianne" efter det. Hanna Marianne Hoff. Hur känns detta och varför?
Det känns konstigt att vid 23 års ålder bli döpt. Men min kärlek till familjen är så stor och jag gör mycket för mina syskonbarn, det ska man allt veta. Jag till och med döper mig, trots att jag alltid varit stolt som odöpt.

Min Facebook är hackad, eller så har den bestämt att den hatar mig. För in kommer jag inte längre. Känns skit då min Facebok är rätt viktig när det gäller jobba och sånt. Men men jag ger den en dag att be om ursäkt. Sen får jag dumpa den och sedan göra en ny älskare.

Jaha jobba skulle jag göra ja... öhh..okej

När blev jag vuxen och när försvan tiden?

Som sagt det är mycket packa, fika (jag försöker fika mycket för att slippa packa) och socialisera med vänner. Samtidigt får mina pojkvänner min hjärna att tänka mycket. Analysera kroglivet, pojkar och flickor och vad tusan är vätskan i en kvinnlig orgasm? Ja ni vet djupa frågor.
Jag gick till en vän för att låna en mobilladdare. Om hon åkte i väg som jag gör hela tiden så skulle hon alltid ha sitt tajta tjejgäng att komma tillbaka till, sin familj i samma stad.
Mitt tjejgäng/kompisgäng är i hela Sverige, min familj är även utspridd i hela Småland. Det är ett jävla farande och lite tid. Jag har inte träffat min kompis son som nu är närmare 8månader. Jag har inte träffat en annans kompis kille som hon snart haft 1 år. För jag finner ingen tid.
När man är stor (vuxen) så försvinner ens tid på vuxna saker, jobba.

Många tycker att jag har ett så himla roligt liv och det händer så himla mycket i det.
Detta säger personer som sitter med en fantastisk partner i en mysig lägenhet. Dom är alltid saknade och slipper sova själv. Någon att laga mat med och dela sin vardag med.
När det gäller mig. Så är det jag och mina väskor. Ett härligt team som hänger ihop i väntan på något annat. Som ett gammalt äkta par som har det lite krassligt.
Jag är en person som lätt blir rastlös och jag borde heta spontan i mellannamn.

Ingen skulle bli gladare än jag om det dök upp en riktig lejontämjare som lyckades tämja denna lejoninna.
Få henne lung och trivas i bur...och ja kanske gå ut i koppel i bland. Burar kan ju vara hemtrevliga och dessutom kanske jag kan lära mig inkallning en dag.

små små ord.

Jag ska skriva om den konstiga helgen som har varit. Det är värdt att nämnas här för den var konstig.
Jag är i Vimmerby i ett virrvarr av oordning på mitt liv och det måste ordnas upp på några få dagar.
Jag kommer tillbaka.

3 meningar i natten

Ligger på min madrass sista natten och vill inte sova. Det känns jobbigt att det är just sista natten. Jag är inte klar med stockholm.

Mysiga stunder

Har haft två slödagar måndag-tisdag. Idag tog jag mitt arsle till stan. Mötte Darya på stan för en fika. Det var jättemysigt.
Sedan övergav hon mig och jag begav mig till BR leksaker. Pratade med Ted i telefon och han ska göra potatismos åt mig när jag kommer till viken. Och Teds potatismos kan vara det bästa faktiskt...eller kan och kan, det är det bästa jag någonsin ätit! Jag erbjöd mig göra för eller efterrätt...tror det blir efterrätt. Gottit!
Pratade med Lisa efter det och disskuterade julklappar till pojkarna. Max fick tekniklego, en bil..skitcool! Arthur, han fick en skallra och tuggbilnycklar. Mina killar!
Fortsatte att strosa runt lite på stan och avslutade med att sitta espresso house och dricka en varm choklad och det var så mysigt. Jag satt själv, kollade på folk och liksom bara njöt. Stockholm kommer vara saknat.

Nu äter jag Häagen-Dazs Strawberry Cheesecake och tittar på Bonde söker fru. Det är mitt första avsnitt denna säsongen, och det verkar inte så spännade.
Jag ska mellan nio och tio städa och fixa, innan Paradise hotel. Där har vi komedi!

Lilla Arthur och fina Max


And you want me to love you.

Män duger till att vara vän med och att ligga med, men där går ta mig fan gränsen.


en snabbis

Håll tummarna för att Marcus inte får jobba på onsdag. För gör han inte det så blir det fotografering med möjlighet att ha en make up artist. Ska bli himla kul, verkligen. Är peppad.
Dock om vi ska göra det enkelt för oss då det är lite bilbrist så kanske vi fotar utanför porten typ. Där bygger dom ett nytt hus, så det är fullt av byggarbetare som publik. Det är lite skrämmande tycker jag.

Har äntligen fått tacos i min mage, det har jag längtat efter i säkert 5 månader. Det var så jävla gott! dagen har spenderats på sofflocket. Det förtjänade jag.

Blir ledsen när folk dömmer en efter ens yrke. Det suger faktiskt.


med röda läppar

Dagens sötaste: Min första kund i dag var den sötaste på hela dagen. Hon tyckte synd om mig att det var söndag och att jag jobbade. Så hon gick och köpte expressen till mig. Hela gesten var liksom fin.

Dagens skönaste: Under mitt förkläde har jag haft mysbyxor.

Dagens ilska: Vad hände med mina timmar? Jag lämnar det där.

Dagens pepp: Jag kanske kommer att bli sminkad när Marcus ska fota mig i veckan. Jag är så peppad på det. Denna gången blir det ett roligt tema. Och alltid kul att få någon som sminkar och fixar. Tjejen går en intensivkurs som make up artist och är jävligt begåvad av det jag sett.

Dagen buuuu: Lyssnade nyss, snabbt på Idol och fick höra han Eddie sjunga Takidas Curly sue. Fy helvete vad han förstörde den.



Sova

Män duger till att vara vän med och att ligga med, och där går gränsen.



Satan vilket pass igår. 15 timmar. Ge mig sovmorgon och ork. Ska snart iväg till tunnelbanan för att åka till jobbet. Hoppas på att få sluta tidigt. Då blir det tidigt i säng för mig. Lycka!

Fina anonyma, du gör mig nyfiken.

Fina anonyma.
När jag klickade in på min blogg och jag såg att jag fått en kommentar, så var första tanken:
Vem ska nu bråka.
Men.
Så hade du skrivit så fina ord. Och jag undrar vilka var mina kloka ord?


Jag jobbar såna där helvetes pass just nu och resten av helgen. Jag tror dom ska ta all min kraft sista tiden nu. Jörgen påpekar hela tiden att jag är ung.
Jobbat 13 timmar idag och i morgon så jobbar jag 09-02 kan jag gissa på. Sedan är det bara att starta dagen vid 10 på lördag igen.
Men det är okej. Jag är snart ledig i 2 veckor. Det blir mys och förtvivlan.

medvetet naiv.

Jag har slitit bort min förstärkning på mina naglar (billigt). Dom är inte vackra just nu.
På min vänstra hand ser man spår av ett rött läppstift från gårdagen (jävligt bra hållbarhet)
Brevid finns ett nummer, man ser knappt siffrorna. Men dom är där. Numret går till en viss person.
Han som fått pryda meningar här i bloggen på senaste.
Idag fick jag det bekräftat att han var den jag trodde han var, men som jag blundade för. Jag låtsasde inte om det och hoppades att vi var något bra.
För jag är medvetet naiv. Jag förstår det hela och är inte blåst. Jag bara ignorerar det hela. Måste prova själv. Trycka på fel knappar och se vad som händer och om jag kan laga.

Oftast. Alltid. Kan jag inte laga och det blir sällan som jag vill på den biten.
Låta mitt hjärta styra något mer i mitt liv, ja det var sista gången iaf.

Jag ska käka knäckebröd nu.

Målchans

Ja jag är en intensiv människa. Undrar om jag alltid varit det eller om det har med mitt förra förhållande att göra?
Hur jag tänker runt det, tänker jag inte gå in närmare på.

Min kväll igår var fin. Tuttifrutti är ett bra sätt att trösta sig på, bra smak.
Mina lediga dagar är över nu och jag ska infinna mig på jobbet vid 15.00 igen, 1 vecka kvar. Det är sorgligt och kul på en och samma gång.

Skrev ett mail i morse över mobilen och jag kollade över det när jag kom hem nu mitt på dagen och jag är imponerad. För jag avslutade det så jävla bra. Tror jag lät fingrarna och hjärtat bestämma sista meningen. Men nu kan jag verkligen inte göra ett skit mer.

Finaste kommentaren igår:
- Jag är ingen svår match.
- Men det är nog ingen som gör mål iaf.


Tuttifrutti

Jag sov för länge idag, det gjorde jag faktiskt. Hälften hade varit nog.
Detta är en knepig dag känner jag. Min magkänsla går upp och ner mest hela tiden.
Jag vill träffa den där människan mest, men utan ett nummer är det en omöjlighet. Kanske är det bra. För utan hans ansträgning också blir det inget bra.
Jag får satsa på tuttifrutti som tröst ikväll. det är ju inte fy skam det inte, men inte detsamma.
Imorgon är det jobb igen och heeela helgen. Nästa vecka blir det nog lugnare.
Känns tråkigt det hela, men vad ska jag göra?

fix och trix

Varit ledig hela dagen. Tvättat 3 maskiner med svarta kläder. Då är det ju Marcus kläder oxå... men alltså iaf, 3 maskiner med samma färg. Det är sjukt.
Det är mycket trix och fix nu inför allt med resan till småland, mina 2 veckor där och resan till Lofsdalen. Så mycket som ska hinnas med att göra och folk att träffa. Jag vill ha minst 3 veckor att åka runt på.
Men blir väl ett Jägerevent den 21:e nov, åka till västervik den 22:e och åka till Vimmerby den 24:e. Packa lägenhet i en vecka typ och flytta saker till Vetlanda. Måste till Västervik för att träffa folk med. Hur tusan ska jag hinna med? Sedan packa och sånt inför Lofsdalen.
Försöker uppdatera i morgon igen. Sovdags.


Baransvarig

Yes.
Hanna Hoff. Baransvarig i Lofsdalen. Säsong 09/10.
That´s me.
Galet och jag är mäkta stolt.
Hade sökt tjänsten som servitris och blev baranavarig.
Nöjd?
Jodå


Barslynan the bitch.


Tufftuff tåget



Teknikens under gör att jag kan sitta med min kära laptop på tåget och kolla läget. Tyvärr finns det inga uttag här mellan Vimmerby och Linköping. Det suger, men hoppas att det finns 2 hål i väggen på tåget mellan Linkan och La Stockholmo.
Detta tåget är så jävla svajigt, så man får vara med i kurvorna.
Och idag gott folk, sker det.


I min mun

Det var en vecka sedan jag skrev nu. Det är dåligt av mig.
Men det är så mycket som ska släppas och erkännas snart. I morgon. Och när bomben är släppt, så kan jag slappna av och sluta tänka på allt som kommer ut ut min mun.
Jag ska göra något som jag från början beslutat mig för att inte göra. Men nu känns det bra och min magkänsla är lugn och harmonisk. Bara liiiiite stressad att släppa bomben till vissa inblandade.
Allt kommer falla på plats i morgon eller på torsdag, jag lovar.

Sist jag skrev väntade jag på att få möta upp min fina. Det gjorde jag. Det var ett himla strul innan vi hittade varandra. Sedan blev det film och mys. Det var nog sista gången vi träffades. Tyvärr. Det svider lite om hjärtat när jag tänker på det. Men jag kan inte ringa och anstränga mig och vänta på att någon ska komma på att jag finns.
Så jag släpper taget nu. Kanske han tar avstånd från mig eftersom han vet att det inte blir som jag planerat från början. Jag vill dessutom vara nummer 1 i djungeln av snyggingar. Frågan är om jag är det.

Sitter hos mamma i lilla Korsberga. Ska snart duscha, hon jobbar. Och jag åker en runda till Vimmerby över natten. I morgonbitti beger jag mig till huvudstaden igen. Jobbar och sliter en sväng. Min sambo saknar mig tydligen lite. Sötnöt. Min mun har varit sjuk sedan förra lördagen. Jag har haft inflamtion i tandköttet pågrund av dom underbara visdomständerna. Har även haft en enorm blåsa på tungspetsen och som grädden på moset har jag faktiskt något så jävla grisigt och otrevligt som svamp på tungan. Så vill ni ha en jävligt fin mage och ett kasst humör är detta the way to go. För helvete va liten jag blivit och mitt humör har varit allt annat än trevligt. Har inte kunnat äta, det kan jag lite mer nu.

Nu en dusch och fix och trix inför dagen och färden mot lilla Vimmerby.

RSS 2.0