Sveriges baksida

Jag befinner mig i skuggan av Sveriges framsida Göteborg, alltså så är jag i Stockholm.
Vad gör jag här?
Sover, äter, glor på Stargate och hostar och snorrar.
Jag var duktig och inte tog med mig min dator, det är rätt skönt måste jag erkänna.
Lånar den här datorn lite till och från, mest kolla lite vad som hänt i världen.
Jag skulle egentligen ha dödat bloggen i natt typ, men pågrund av att jag begav mig hittåt så skjuter jag upp det.
Beger mig till Nypan på fredag igen, så det är väl dags att maila chefen på Tellus.

Jag ska göra en töntig lista med nyårslöften och sånt.

Ha en underbar kväll.

Jag ska tillbringa min med Tacos och TV, passar utmärkt,

Gott nytt år, Välkommen 2009!

Några dagars uppdatering

Jag har varit död i ett par dagar.
Min röst försvann totalt på natten när jag jobbade juldan. Så i fredags tyckte jag synd om mig själv hela dagen. Från det att jag vaknade typ elva till tre var min röv placerad på soffan iförd trosor, linne och mjukiströja och täcke.
Ted lagade mat åt mig eller frukost blev det.
Sedan piskade jag upp ur soffan och gjorde mig fin för att gå till moster U, för kusin CC med familj var där. Så jag åt med dom och drack lite vin. Blev lite lullig och mitt i min lilla vinfylla insåg att det var min brors årsdag.
Jag hade haft så galet mycket för mig på natten plus mått så dåligt på dan så jag hade lyckats förtränga det. Var ju liksom inte jobbigt, det var mest att jag insåg det. Konstigt att det inte är på annandagen som jag sörjer John utan i februari-mars någon gång. Tatueringen har gett mig extremt mycket, konstigt det där. För jag tittar på den, stryker handen över den försiktigt. Det funkar för mig och det är huvudsaken.
I fredags kväll kom även våran Sandra Sunpink. Så det blev utgång för oss. Var typ inget folk, men fulla va vi tjejer och Ted var seg.
Igår var jag på bio med min två mostrar E-B och V, vi såg Australia. Och gud va det var bra! 2.45min lång var den med det kände jag aldrig av, jag som blir så lätt uttråkad.
Sen hade mina två vänner bestämt att dom skulle minsann ut och festa på kvällen. Visst sa jag, men jag ska packa och jag kan gå ut nykter. Så jag var ute vimlet igår spiknykter. Det är faktiskt jävligt spännande.
Nu väntar jag på Marcus så ska vi bege oss emot Nyköping och Stockholm.
Hörs senare eller om ett par dagar, inte många dagar kvar på den här bloggen nu ju.

För det allra första: Jag är sur

För det första så fick vi 4 timmar mindre än det var lovat från början (ja det var skönt men samtidigt, jag behöver pengar)
För det andra så var det rätt dåligt planerat
För det tredje så ansvarade vi personligen för att det blev rätt i kassan (det var verkligen skitnoga)
För det fjärde så skulle det var 5 personer i diskplock (jag stod ensam i två timmar med en fullsmockad bardisk och fick be gästerna hämta hjälp åt mig!?!)
För det femte fick vi infon att vi skulle total städa hela lokalen (Nu är jag kinkig, ja det är logiskt att det ska göras)
För det sjätte så stod jag ensam i min bar och var stenhård med kassan och dylik, bjöd ingenting och lyckades få ihop över 500kr i dricks ensam.
För det sjunde så fick jag inte med mig min dricks hem för ifall det felade i kassan så skulle dom ta ifrån den ( Då har tex Niclas ifrån mitt högstadie dricksat 50kr speciellt till mig och flera andra)
För det åttonde är jag bitter för jag hade räcknat med att få lite extra pengar, om det så hade en hundralapp hade det varit mycket för mig (jag är ju som sagt arbestlös)

Klockan är nu tio över sex och jag ska sova så jävla gott, precis som Kalle och Andreas gjorde den där natten enligt A-C.
Kan man ringa henne nu?... Näää

Värme!

Det var en gång en liten flicka som hette Hanna som tyckte om landet även på vintern och stod ut kyla.
Nu finns det en äldre Hanna som har varit nära i två dygn att frysa ihjäl ett antal gånger.
Så nu är jag väldigt lycklig över att vara i stan igen. Jag skojar, jag gillar landet på vintern också.
Så länge det finns värme i huset ordentligt.

Ikväll är det jobb som gäller. På Bryggaren, det ska bli kul. Ska ju jobba med gänget ifrån stadt.Först skulle vi ha börjat redan vid 16, sedan 18 och nu är 20 som gäller. Är väl på gott och ont. Förlorar ju en del pengar på det, men blir lättare att hålla fokus. Ska bli en spännannde kväll iaf.
Känner mig rätt säker inför kvällen och det kanske är dumt?

Jag ska iaf sova idag, är trött. Så att jag orkar med natten. Bakom baren ser man alla snyggingar på ett nytt sätt eller jag inser att jag missat rätt många i stan och jag gillar ögongodis. Det gör jag.


Kvällens roligaste

I början av sommaren dejtade jag M, han som gav mig årets största sugmärke på halsen (ja han är en fjortis)
Vi dejtade bara ca två veckor innan jag insåg att njaa han var nog inte killen för mig. Men jag hann på denna tiden träffa hela hans familj (andra gången vi sågs och alla var vi fulla)
Men vi har varit vänner sedan dess och i höstast var vi ute och gick och det var han som påpekade vilken rolig svamp det var på backen. Jag trodde han skämtade om det, då det var en flugsvamp. 
Men icke, han visste inte vad det var.
Han har varit lagom mobbad sedan dess och det har varit en rolig historia att berätta för folk.
Pågrund av att jag lämnade honom och han var ledsen på sommaren pågrund av det, så har inte jag varit populär hos hans mor. Jag sårade hennes lilla pojk. Men jag ska inte säga något, jag förstår.
Marcus försökte en dag när vi skrev över msn och jag mobbade honom som vanligt för flugsvampen söka lite förståelse hos sin moder.
Gissa resultatet?
Japp, hon började också att mobba honom för detta.
Det är julafton idag, Marcus får paket. Han får ett hårt paket som innehåller en bok. En svampbok.
Vem är lagkamrater nu då? Mohahahahaha!!
Dessutom går hon tydligen runt och säger att jag är en bra tjej.
Tror ni hon smuttat för mycket på starkglöggen?
Jag misstänker det starkt faktiskt.



God Jul

Min julkänsla finns inte.
Vaknade av att Max skrek: - Tomten har inte alls varit här i natt!


Min natt var nyttig, inte kul, men bra.
Det var väl inget nytt kan jag väl påstå, sånt jag egentligen visste.

Fick den fina kommentaren:
"Om tio år kommmer han sitta och ångra sig bittert, så sitter jag där och hånler stort att jag har kammat hem storvinsten"
Bra att någon planerar ett liv med mig som jag inte ens träffat :)

Kunde ha fått jobba i Stockholm på lördag om jag velat. Men få 500kr i handen för att jobba 21-05 är det absolut inte värdt. Även om det varit en erfarenhet. Men jag måste ju kunna betala resan också, få det att gå runt.

Nu ska jag iaf äta julfrukost med syster och familj. Sen är det dusch som gäller och att bli julfin typ.

Nypan

Det slog mig nyss, jag flyttar på söndag.
Då ska jag provbo i Nyköping.
Nyköpingsbo.
Hanna i Nypan.
Låter det hett eller?


Skall!

- Chillan, Vad säger den duktiga hunden i skogen?
- Voooof

Vad hände med skall?

Begär lyx vid 7års ålder




- Max vad har du önskat dej i julklapp?
- eeeh... en massagestoool

Vårkänsla!

Wiho äntligen är våren här! Dom första snödropparna har kommit, solen lyser och gräset är fint grönt.
Snart är det påsk och påskharen kommer med ägg....eller vänta lite nu...
Det är julafton först visst, i morgon. Vart är julkänslan? Och vart fan är snön? Syster har en julgran som lyser och massor av julmat i skafferiet, jag har en gosig katt i knät som sover och Lisa gör julgodis. Julkänsla tack. Snälla?
Jag fick mina julklappar i söndags av mamma och Lasse. En porrig plånbok i rött lack (nej inget jag hade valt själv), 4 fina vita kaffemuggar, en vetekudde (det var ren lycka), och så världen finaste knästrumpor som jag förmodligen kommer att flytta in i.
Detta räcker gott för mig och fler klappar än så får jag inte i år och det spelar ingen roll. I morgon myser jag med min familj och det är det som är huvudsaken faktiskt.

Angående den nya bloggen föresten. Jag ger ut adressen runt nyår typ, jag ska ju använda denna tills dess. Få vara patetisk ett tag till om jag känner för det.

Nu har jag ont på skinkorna av köksoffan.

en början på ett farväl

Jag fick 7 av 10 begärda kommentarer. Jag har iaf kommit på ett bra namn.
Man kan väl säga att det var Martina som gav lite inspiration. Bloggen är gjord och jag funderar på om jag ska ska skaffa en design eller inte på den eller om jag ska ha den stilmallen jag har, som är standard. Än så länge är det ett inlägg skrivet och så mycket mer kommer väl inte skrivas förens typ runt nyår.
2009 ska bli bra, jättebra. Det är mitt mål. Jag ska ha kul och jag ska bli en duktig bartender. Hitta ett bra ställe att jobba på och ha kul.
Som Benjamin säger: - När man ska träna ju-jutsu ska man tänka på 3 saker: Ha kul och ge allt!
2008 har väl inte varit skitbra kan jag ju inte på stå i det stora hela. Men något som är fantastiskt med detta år är: Alla fina underbara vänner jag fått. Ni är helt otroliga och ni betyder väldigt mycket allihopa.

Jag kommer att nästa vecka bege mig till Nyköping för att ge det en chans. Ska börja med en månad och söka jobb och sånt, se vad som sker och hur det kan påverka min vardag.
Zanna och Ch ska ha ett stort tack att dom ger mig den här möjligheten.
Det är rätt otäckt med hela lillflytten tycker jag nog allt i det stora hela.

Det är konstigt att man var så fokuserad på något annat och så blev det såhär.
Det är rätt okej, men ibland åker all luften ur mig och jag måste stanna upp i mig själv och andas en stund.
Jag tänker logiskt ibland, att jag är en bra tjej och ser helt okej ut, att han missade något. Att A får skylla sig själv. Det funkar för en stund att lura mig själv och jag går på det. Tills jag inser hur det är egentligen. Det är ju jag som saknar, inte han. Det är ju han som vann och jag förlorade. Man känner sig lurad.
Hans förklaring känns som påhitt. Att han inte kommit över henne, men ändå hör jag hur han berättar hur fin hon den andra är. Det är inte logiskt, men så det är.
Som jag sa till honom: - Man är bered på att gå in i något nytt när man hittat rätt tjej, och jag är inte hon.
Jag förstår hela innerbörden i det, det gör jag. Missförstå mig inte där. Jag hade tänkt bege mig till Nässjö även om det inte hade blivit vi, men jag orkar inte. Nässjö är för litet.
Men jag har lärt mig något nya saker om mig själv på vägen och jag bygger upp mig själv på vägen.

Och jag har nya mål i livet och nya regler i den nya bloggen.
Jag ska framförallt lära mig att analysera så himla mycket. Förr tyckte jag det var en konst att göra det. Nu tycker jag att det tar för mycket på krafterna.
Men jag har varit duktig denna gången. Slår bort massor av tankar och tänker framåt på ett nytt sätt. Vet vad jag vill med mitt liv i det stora hela. Och dit kommer väl även om jag någon gång.

Ikväll beger jag mig förmodligen till landet, till syster. Det ska bli skönt.
Ha det toppen nu.




Lite hjälp tack

Jag ska ju som sagt starta en ny blogg..
Men jag har namnångest, hjälp mig.

Ska vi göra en deal eftersom min besökantal har sjunkit och kommentarerna numera verkar vara bort ahelt.
Ge mig 10 bra namn förslag och visa samtidigt att ni finns kvar där ute.

Så uppdaterar jag nästa gång som det har genomförts.

Det gick bra

Jag gick in på Tellus, mötte två män och tio minuter senare gick jag därifrån överlycklig.
Jag ska provjobba på torsdag. Jag är grym.

Intervju

Jag kom fram till Nyköping rätt sent igår tillsammans med Zanna och Marcus. Marcus åkte vidare till Stockholm såklart. Efter en bilfärd med mig och Zanna njöt han nog av lugnet resten av sin resa. Zanna och jag har nog inte setts sedan i sommras, det är galet. Men med henne spelar det inte någon roll hur många dagar det gått sedan sist. Vi har lika roligt iaf, och med henne blir jag en snuskis varken jag är nyckter eller apfull. Men kul har vi.
Marcus fick nog en ny syn av fröken H. Hahaha. Herregud :)
Ch och Zannas lägenhet är så himla fin. Stor och högt i tak. Rummet som jag kommer att ha ifall jag kommer att stanna är jättefint. Jag trivs och har en bra magkänsla ä så länge.

Idag är min intervju och jag hoppas så innerligt att detta ska gå vägen. Efter denna helgen vet jag någorlunda vad jag kan säga på intervjun. Ska förbi ett annat ställe efteråt för att lämna i ett cv, men det är på ett café. Vi får helt enkelt se vad som sker.
Men nu är det dags för mig att försöka att bli lite vacker inför min dag.


usch så seg

Jag är seg idag. Jag stod konstant från 18.00 till dess att jag gick hem vid 04.30.
Så det ser lite ut som jag blivit påsatt i röven när jag går för att jag är öm i benen.
Jag har inte orkat göra ett dugg idag, borde väl vandra in i en dusch. Sov till ett, så det var oerhört skönt att bara få sova ensam i en lya utan en massa folk och katten väckte mig inte heller.
Marcus kom förbi med sin laddare till mobilen innan idag och han tyckte tydligen inte att jag var sexig alls. Haha. Jag var risig och seg. Fast han har sett mig värre. Tänk va galet bakfull jag var i somras. Då var jag ingen vacker syn. Spydde och sånt elände.

I fredags när jag jobbade så hade jag ont i svankfan, men  hade även lyckats få ont i hela höger axeln och upp på halsen. Då kom A in i baren och gav mig massage och herregud. Det släppte. Han lyckades verkligen få bort något som tryckte. Tack!

Nej nu ska jag fan kamma till mig.

Utvilad? Nej

Min mamma är söt. Jag tycker om henne.
Hon gillar våra morrnar ihop, det gör jag med.
Men inte när jag jobbat på kvällen och jag ska jobba i tio timmar ståendes senare på kvällen.
Och helst inte en lördagmorgon klockan sju. Nu var det ju lucia idag så lite kan jag nog förlåta henne.
Sen att jag bara skulle sova 45min till egentligen är en annan sak. Men det var iaf 45min.
Och jag skulle sova på busse. Gjorde jag det? Nej.
Sen skulle jag sova på soffan. Gjorde jag det? Nej.
Fan.
Om 1timme och 20min börjar jag praktisera och är jag laddad? Nej.
Men det är bara att le som det heter.

Nu ska jag fixa trollhåret.

Farväl

Jag står bakom bardisken och jobbar. jag vet inte vad jag gör, men jag hör så tydligt.
En bartender hör allt. (det var ni som lärde mig det igår)
Hur du förklarar hur söt och fin hon är. Det gjorde ont, men det var bra.
Nu slipper jag fundera mer.

Jag är inte bitter, jag är sårad. Jag är inte arg, jag är ledsen. Är jag arg på någon är det på mig själv.

För jag saknar han...


...som sa att det enda han visste var att han saknade mig.

...som påpekade att även om jag var tyst, så märktes det att jag var där.

...som undrade om jag visste att jag sagt puss när vi la på, och man hörde att han log.

...som drog efter andan när jag var naken.

...som varje natt ringde.
...som tittade på mig när jag gjorde mig i ordning.
...som alltid sa konstiga saker efter en viss aktivetet.
...som fick mig att inte se såna saker som jag inte gillar egentligen, för att jag såg homon för vem han var.

...som sa att jag hade omvänt honom till en rumpkille.

...som berättade stolt att killarna på festen undrade vart han hade den snygga tjejen.

...som sa att att ta med mig till klubben, var som att ta med mig på släktträff

...som påpekade att jag var lång, men att det var läckert.

...som tyckte att det var skönt att jag uppskattade skedläge precis lika mycket som han.

...som tyckte om mig.

Men han finns inte mer, och igår sa jag farväl.
Nu är det nya dagar.  En dag i taget.


Nervös för kvällen

Det märksa att jag har mycket tid över va och att det snurrar i mitt huvud?
Jag spottar ur mig inlägg.
Om en timme så kommer jag säkert ta på mig skor och sånt för att bege mig till Vetlanda och vara med mamma och handla en sväng innan tåget går emot Nässjö. Spännande.
Jag är nervös som fan, detta kommer bevisa hur kaxig jag kan vara på måndag. För blir det mycket folk ikväll och jag klara av det fint. Så kan jag vara stolt på måndag när jag går på intervjun, annars får jag väl le och fjäska lite.
Nej men jag är grym på att prata bra om mig själv när jag känner mig säker i något, när jag vet att jag kan.
Kunskap är makt sägs det ju.
Men vi får se, jag uppdaterar i morgon.

Ha en fin fredag :)

Att minnas

Mamma och jag sitter och morgonmyser. Det är det mysigaste som finns, våra ensamma morgonstunder. Då dricker vi te, tittar på TV och småpratar. Idag pratar jag och mamma om John. Vi pratar om det vi minns när det skedde.
Jag raderade mitt minne. Jag vet att jag hade massor av roliga minnen innan John gick bort, men dom försvann när jag var så chockad.
Som jag sa till mamma, jag var bara 16år då och förmodligen raderat 1 tredjedel av mina minnen som jag hade samlat på mig. Det finns saker som mamma inte minns alls från dom där veckorna efteråt som jag minns och tvärtom.
I bilen påväg hem på natten, samma natt som John lämnat oss så raderade jag hans nummer i min chock, mamma skrev in hans nummer i sin nya mobil till och med. Hon ville att han oxå skulle få vara med.
Jag har extremt svårt för att vara på kyrkogården, jag är med där ibland för mammas skull. Det känns bra att jag gjorde min tatuering, jag brukar titta på den stryka den med min hand och tänka på John. Det är den finaste minnesgåvan jag kunde ge honom.
John var min storebror, min bästa vän, min fadersgestalt, min hjälte och min borg. Jag har mycket att tacka honom för när det gäller mina tidiga tonår. Han fanns där hela tiden. Jag undrar hur vi hade haft det idag, hur stark våran relation hade varit och hur galet kul vi hade haft på krogen tillsammans.
I år känns det inte lika jobbigt, vi har vant oss och i år så kanske jag orkar le lungt och mena det med hela mitt hjärta på hans dag. Jag ska hedra hans minne med glädje, jag har förlå
tit honom för flera år. Men min saknad har inte minskat det minsta. Det kommer dagar då jag saknar honom så intensivt så att det gör ont i hela kroppen.
Händer det något nytt och spännande så vill jag berätta det, vill att han ska dela min glädje med mig.
Händer det något tråkigt, vill jag att han ska vara där och trösta.

Lisa och jag har kommit varandra oerhört nära varandra. Vi var nära innan, men då var det ändå mer jag och John. Men det var väl inte konstigt, jag bodde ju hos honom varje helg i över ett års tid.

Idag vet jag hur jag bäst hedrar hans minne och jag vet hur jag hanterar min saknad bäst på mitt sätt.

John jag älskar dej.

Det är kallt.

Jag ler och jag skojar, tycker allt är helt okej.
Reagerar på att någon kommer in genom dörren och jag vänder min blick däråt.
Det är du som kommer in och går direkt till dina vänner. Tittade du ens åt mitt hål? Önskar jag att du gjorde det när din blick är så kall?
Jag sjunker lite inuti, men jag spelar. Jag är glad.
Du kommer fram till min plats, men inte till min sida. Du undviker mig och din blick är så kall.
Jag fryser på insidan.
Du försvinner i väg igen med drycken som gör att du har en undanflykt att slippa prata.
Jag kan inte undvika att jag måste vara i din närhet ikväll. Jag låtsas inte att bry mig. Jag spelar. För jag är nyfiken.
Finns det någon i lokalen som skulle få ditt hjärta att slå hårdare. Det finns så många vackra färgglada flickor i världen och så finns det jag. Den lilla grå.
Jag blir alltid den lilla grå när mitt hjärta rusar iväg och jag blir rädd för att förlora det handlöst.
Jag vill ha kontroll.
Får jag ögonkontakt med dej så är det hat i din blick. Vad gjorde jag för att locka fram det där hatet?
Är det hat man får när man faller? Är det hat man ska få när en person tar upp hela ens vardag.
För i veckors tid har du varit med mig i allt jag gjort, allt jag sagt. Du har varit min värld. Min fasta punkt.
Och vad jag har längtat.
Nu ska jag vara feg och svag och fly ifrån stan. Jag ska rädda mitt hjärta från mer märken. Jag vill inte bli brännmärkt.
Och jag ska aldrig mer falla så handlöst som jag gjorde.
Och jag ska sluta hoppas att allt blir bra.
För det blir det inte.

I Skede

Skede ligger i grop har jag kommit underfull med. Min Dator vill absolut inte funka i matsalen här hemma. Den tycker att det är jobbigt att tänka där (eller så kan man säga att täckningen suger).
Och det är dator förbud i TVrummet och helst om Lasse fick bestämma skulle jag sitta på övervåningen. Hemska tanke! Ligga i mammas iskalla rum med datorn i knät och samtidigt typ lyssna på hiphop, hör ni hur illa det låter? Jag ryser!

Ikväll ska jag umgås med TVkändisen :)

Nu ska mor och jag kolla Tradera.


Svankfan

Nyss hemkommen. Har galet ont i ryggen, framförallt svanken nu. Nej det är inte på grund av konstiga sexställningar som visa säkert gissar på. Jag har inte ens haft sex. Men jag har legat för mycket och konstigt med mig själv (ja det lät ju redan jävligt mycket bättre hehe) Jag saknar min säng, den skulle ta hand om min kropp. Det skulle den faktiskt. Och jag skulle rulla runt och mysa med alla min kuddar och mitt täcke och bara bo i den en vecka.
Annars kanske ett annat alternativ är motion? Gå och simma och lite sånt spännade. Vem vet.

Praktiken har gått bra. Karin min handledare är duktig och har jobbat som bartender i minst 20år, det säger en del. Så jag kommer nog lära mig en del genom att gå brevid henne. Gick hem halv tolv, fanns inte så mycket mer att göra liksom. Gick förbi Morella och där stod en ensam Jonas och spelade för ett tomt dansgolv, herregud! Gick in och snackade en stund, jobb som vanligt var samtalsämnet. Frågan är varför han inte själv blir krögare när han kan klaga så mycket. Är han kanske rädd för att misslyckas?
Vem vet.

Ser fram emot att jobba i helgen och jag ser fram emot måndag. Lovar ni att hålla tummarna för mig då? Det kommer bli ett stort och bra kliv för mig om jag skulle få det. Verkligen galet bra och spännande.

Nej nu är jag trött och i morgon måste jag upp och packa och sånt spännade. Jag har ätit bröd idag, min mage är verkligen ypperlycklig över det.

P.S Idag har dagen varit i Johnstecken. När jag jobbade idag så var det en trubadur där och han sjöng Johns och min låt. Jag var nära på att gå ur baren och gömma mig i köket. Det var jobbigt men samtidigt skönt. Min John är bäst! D.S

Laddar

Jag ligger på soffan och taggar för ikväll.
Har en dålig hårdag, typ en fuldag på riktigt. Men jag får charma dom på ett annat sätt helt enkelt

Och vet ni?

Jag har en intervju på måndag :) Från och med i morgon kommer det vara ett jävla resande, men det är okej. jag mår bra då. Det händer lite och jag har saker att fokusera på, det är fint.

Ha en bra kväll.

Kramar

skillnaden


Titta på ögonen.

sola

Jaha solning snart, sista gången för veckan kan man väl säga. Skönt att var lite fräsch.

Drömde konstigt i natt, John var med. Det är rätt skönt att ibland se John i drömmar, även om det händer sällan. Han står brevid en och man kan titta på honom. Oftast är han väldigt lång i drömmen, som är konstigt eftersom jag idag skulle vara lika lång, om inte längre än honom. Men drömmen visar väl bara att jag är lillasyster och att jag ser upp till honom. Jag saknar honom. 6år på annandagen är det. Herregud.

Ikväll börjar min praktik, det ska bli spännande. Måste fylla i min lilla svart lite mer bara så att jag har facit i fall att. Behöver den på fredag med, gisses om jag kommer vara nevös då! Jag hade fatttat som att det skulle vara runt 45pers. Inte för att jag fattat vad det ska vara för ståhej över huvudetaget, men nu säger rycktet att det ska vara mellan 80-100pers. Det ska ju bli jävligt spännande isf. Jag ensam i baren kan bli en syn då.
Ska upp på förra praktiken en sväng oxå så att dom fyller i ett papper åt mig där som måste lämnas in till barhitler.

Jag är fortfarande faschinerad, och det är ju inget bra.

Ni är fantastiska

Glöm min klagosång! Jag känner mig helt dumihuvudet när jag klagar när jag har världens bästa vänner runt mig.
Dom ställer upp och gör sitt yttersta för att jag ska komma ifrån Västervik och Småland. Jag hade planer på att söka jobb på McDonalds här i stan. Zanna tyckte att det var tragiskt, så hon har fixat lite nummer till mig nu.
Therese skulle fråga runt lite i morgon och hon och jag skrattar bara åt tanken att kanske vara i samma stad igen.
Jag kan verkligen åka vart som helst i Sverige så länge jag har ett jobb just nu och det är ett stort plus att någon av mina vänner säkert kommer vara i samma stad.
Jag har helt fantastiska vänner runt mig, jag vill inte nämn massa namn så att jag inte glömmer någon.
Men ni har ikväll iaf gett mig lite nytt "go". Tack.

rann det över

Vart är mitt go? Det där jag har när jag inte vet vart hur allt ska sluta.
Men jag har alltid ett go, lyckas fixa jobb och sånt. Men nu är orken borta.
Blev det för mycket nu, till och med för mig?


1 januari

Jag har idag fått ett underbart besked. Det är dock hemligt än så länge.
Och mina tankar börjar att reda upp sig nu i huvudet litegrann, så det är ju bra.
Ett bra cv, är en start och det finslipar jag på nu för fullt. Sen får vi se helt enkelt.

1 januari så är chanserna stora att jag gör slut med min blogg och startar på ny kula. Då är det dags att lämna allt bakom sig. Men jag lovar er att min vardag kommer att vara rätt annorlunda och då ska jag vara glad och göra 2009 till ett galet och bra år.

nollad

Jag sitter i soffan. Nollställd. Uttråkad. Förvirrad. Lågt humör.
Texter måste skrivas, beslut fattas, men vart är min ork?
Mardrömmar i natt igen. Massa prat i sömnen och jag har tydligen fisit oxå. Jag är fräsch.

Nähä, nu ska jag ringa Lisa en sväng.

En stolt bögmoster i framtiden

Lisa hämtar Max på skolan och dom sitter i bilen hem. Max har tre tjejer (lillplayer redan) Kajsa, Elvira och Linnéa.

Max: - Mamma, vissta kan inte jag ta med våra katter till stan om jag flyttar dit?
Lisa: - Nej dom är ju vana att bo på landet och gå ut och in som dom vill.
Max: - Jag visste det! För när jag blir stor ska jag bo med Linnéa och hon vill bo i stan och det vill inte jag.
Lisa: - Men du kan ju skaffa egna katter som är vana att bo inne.
Max: - Men jag vill inte bo i stan, jag vill på landet och det vill inte Linnéa. Mamma du måste berätta för Linnéa hur bra det är att bo på landet! Gör du det?

En stund senare

Max: - Linnéa tål inte o´boy heller (med en väldigt bitter och besviken röst)
Lisa: - Ja men då kan du ju ha all o´boy för dej själv?
Max: - JA! (Lyser upp med hela ansiktet)

Vilka problem redan, 7år gammal. Han kommer att bli världens bästa kille.

Frågade Lisa vilka alla tjejer var egentligen.
Linnéa och han gick på dagis ihop för ett par år sedan, och när Max pappa flyttade så fick Max byta dagis/skola. Sen flyttade Linnéa också, så hamnade dom nu på samma skola och känslorna blommade igen?
Elvira gick nog på skolan när Max började eller liknande. Hon är tokig i Max, nästan lite för kär i honom säger till och med Max. Han tycker det är lite jobbigt.
Kajsa, ja hon har alltid funnits där. Så det är nog mer en vanesak typ.

Max är killen som blir bjuden på tjejfest trotts att han är kille... mina misstankar lutar åt en helt annan läggning ibland. Men det gör inget, det är bara bra. För har jag en bögsysterson så kan han styla sin gammla moster en dag när hon inte hänger med i modet längre.
Och han ska bli bonde, så då kan han vara med i "Bonde söker bög" och sedan leva lycklig i alla sina dagar utan att skämmas. Jag kommer vara en stolt bögmoster :)
(Nää jag låter inte min fantasi springa iväg)



Åhh så duktig!

Jag har fan gjort allt på listan idag faktiskt, duktigt.
Det var verkligen hur skönt som helst att träffa grabbarna på Windy. Jag saknar dom och jag behövde lite manhumor.
Har lite fix på julklapparna kvar dock.

Nu har jag verklige galet mycket alternativ som jag måste göra ett beslut om. Vad vill jag göra, vart vill jag jobb  och hur vill jag ha min framtid.
Jag va ju pågång till Nässjö, men just nu känns det jobbigt. Kanske jag kan bege mig ditåt senare. Men inte nu.
Jag vill inte ha det så här flyktigt och galet. Jag vill ha ett fast jobb, lya och en skön vardagsrytm. Jag var så bered och upplagd på för just det och så sparkas mina ben undan igen. Men jag håller på att resa mig, men mina ben har låst sig just nu. Men jag kommer lyckas, men när det vet jag inte.

Nej nu ska jag prata vidare med Zanna min babe på msn.

suck

Jag har massor av saker som jag borde göra idag.

- Fixa ett schemma på Harrys
- Fixa present till syrran
- Fixa julklapp åt Maxen
- Fixa det sista på julklapparna åt familjen
- Köpa huvudvärkstabletter
- Sminkborttagnings servetter
- Munsköljning
- Sen ett besök på Windy
- Tvätta kläder

solning

Bajs.
Ishe ringde och ville tipsa om jobb till juldan, på stadt i Vimmerby. Dom har redan frågat mig en gång eller ja, Tommy ringde och frågade dagen efter att jag sagt ja till Bryggaren om jag ville jobba där. Typiskt. Men jag kan iaf inte ta mig hem på natten. Men jobb på Bryggaren kan ge mig mer jobb senare förmodligen eller jag hoppas.

Om en kvart ska jag sola lite, så att jag blir fin och fräsch. Sen käka något och vidare ner till Harrys och fråga om schema. Jag behöver få det nu så att jag kan anpassa mig lite i vardagen.

Nej nu måste jag skynda lite. Ha en fin dag, hörs kanske senare.


Orden vill inte

Jag har fått världen roligast uppdrag. Jag ska göra en text till en blogg, men fan vilken skrivkramp jag har.
Det är en ära att bli tillfrågad, men det är en svår text som ska göra. Hitta rätt känsla och få ner det i ord så att folk förstår vad jag vill få fram.

Jag har söndagsångest, har inte en aning hur min vecka ser ut alls eller framtiden.



Miss u still

Ted, min bäbis

Ted och jag har världens bästa relation.
Vi är verkligen bästisar. Han är som min bror och jag litar verkligen på honom.
När jag kom hit förra söndagen när jag var så ledsen så kröp jag upp hos honom ibland och var nära till gråt bara för att han var där som min vägg att luta mig emot. För att han fanns och för att han ställer upp på allt. Jag förlorar jobbet och packar ihop hela lyan och lämnar katten hos honom och han tar hand om allt. Katt och räkningar.
Nu sket det sig med allt. Och jag får vara här hos honom så mycket jag vill i stort sätt. Jag och katten.
Han bara är där.
Det fina är att vi har ingenting emellan oss förutom ren äkta vänskap och där stannar det. Vi sover i sked när det behövs ( som i motala och sovplatserna va få) Ligger nakna när vi solar (eller ja, jag ligger topless) Vi går runt i underkläder och vi blir aldrig nyfikna på den andra. För vem vill ligga med ett syskon? Jag blir äcklad av tanken på att kyssa honom, det är fel och något som jag aldrig skulle få för mig att göra (Ted inte äcklad så att jag vill spy, du fattar poängen).
Många i vika tror att det är mer mellan oss, men vad är det dom inte förstår om vänskap är en förlust för dom.

Ted, du är bäst bäbis!

Jobb och förlust

tillbaka i vika nu. Ett jävla farande är det på mig.
Nässjö i onsdag, Vetlanda i torsdags och idag åter till Västervik. Men nu ska jag väl vara här ett tag iaf :)
Nästa lite längre resa blir till Vetlanda typ på torsdag eller fredagmorgon för att på fredageftermiddag bege mig till Nässjö för jobb på kvällen. Sen på natten bege mig till Vetlanda och sedan kanske till Mariannelund på lördag och jobba och sen tillbaka till Västervik på söndagen (om det inte blir Mariannelund blir det ju såklart Västervik på lördagen)
Sen väntar jag på schema för nya praktiken här i Viken. Så det blir väl en hel del styr iaf :) Hoppas på lite vardagspraktik eller vad man ska säga, alltså det blir onsdagar, torsdagar och dylik.
Sen fick jag jobb på juldan idag, det är jävligt skönt. Sen måste jag väl prata lite om nyår och se om det blir något då.
Fan va man måste ragga jobb hela tiden.

Kommer sakna praktiken i Nässjö en del iaf, men ibland blir det inte som man vill helt enkelt.

Jag kommer förmodligen alltid vara jävligt fachinerad över att en person kan känna starkt för en annan människa. Och den människan känner inte tillbaka det minsta på det sättet. Det kommer jag alltid vara förundrard över. Så det så.
Jag idiotförklarade en tjejkompis som sa: tänk på något annat. Men vet ni? Det hjälper lite.
Men jag tror inte på ord än så som: Du förtjänar bättre, och det är han som gör en förlust.
Det känns skrattretande. Det känns som han har vunnit och jag har förlorat. Jag är en förlorare. Loser.
För jag ville inte träffa någon, var inte ett dugg intresserad av något som hette förhållande. Men så kom Han in i mitt liv som på ett bananskal och jag vet inte när jag kände mig så redo, men så livrädd för något nytt som då. Så det är svårt att inse hur det kunde bli så fel, när man själv kände att det var så rätt. Och det är svårt att inse att man faktikst var ensam om just den känslan.

Men nu fokuserar jag på mig själv ett tag. Det är säkrast.

...................................................


Alla låtar har ett slut

Energilös.

Ligger på Teds soffa, och guud så¨tidigt det är. Men jag har varit vaken länge faktiskt.
Blev väckt tjugi sex typ hos Syrran och det var bara att försöka vakna och dra på sig kläder och gå och sätta sig i bilen.
Jag var nog inget roligt sällskap igår. Satt och sov i en fåtölj typ. Tänk va energi och kraft tankeverksamhet kan ta ifrån en. Sent på kvällen vill jag inte somna för att det känns jobbigt, och när jag sover vill jag inte vakna.
Ikväll är sista kvällen i Nässjö, väldigt delade meningar om det.

Nej nu ska jag sova en sväng.

En bra dag

Putte berättade att han läste min blogg och att den var så himla negativ, men det kan den väl få vara ett tag? För jag har nyss insett att jag är arbetslös, bostadslös och nydumpad. Men vet ni vad? Idag har det känts helt okej iaf.

Jag har haft en otroligt skön dag. Upp och börja dagen med syster i örat. Sen lite surfing, en snabbdusch och sen lunch och fika med Fauzi och Johan, precis vad jag behövde. Bara vara.
Gick in på Harrys och medelade att jag gärna praktiserade hos dom. Så jag ska få ett schema och sådär, pucko jag missade att medela att den 12:e är jag redan bokad och förhoppningsvis kommer jag även vara det den 13:e oxå :) Känns tråkigt att lämna bryggaren faktiskt, jag har ju så kul där. Många skratt blir det.
Men jag tror att jag har möjlighet att lära mig extremt mycket på Harrys. Sen får jag vara nära mina vänner, jag behöver dom.
Sen gick jag till Evelina på Evershine och fixade mina naglar och nu kan jag titta på dom igen utan att bli generad. Fixade mina ögonbryn oxå, vilken skillnad det blir med fina ögonbryn! Är grymt sugen på att testa färgade linser. Men får väl vänta med det tills jag blir miljonär igen. Sen hem och käka med Teddan en sväng och så vidare till Micke. Hahaha jag har fan bara killkompisar :) Dom bästa.
Jag har sett förjävlig ut hela dagen, men jag har  mått bra i hela kroppen. Tack för att ni bara är där, helt utan krav.

Imorgon ska jag upp och ringa doktorn, sen fortsätta på skönhetsresa. Kanske tvätta lite och sen dra ut till syrran. Massa mys med Maxen ska jag lova er. Ska sova där och sedan upp tidigt, vad onsdagen kommer innehålla vet jag inte ännu. Men på kvällen beger jag mig emot Nässjö igen en sväng. Eller Fauzi pratade om att åka dit för att köpa något till pokerklubben, kanske ska fjäska lite för honom :)

Sov sött där ute :)

En knäpp syster

Jag har sovit till elva idag!! Jag har sovit jääääätttte många timmar :D
Jag har drömt om det  jag saknar mest i hela situationen, undrar om det finns möjlighet till det.. hmm..

Lisa ringde och väckte mig. Min fina syster. Hon var stolt över sig själv för igår hade hon städat, fixat en utomhusgran ocg bakat och allt vad det nu var hon hade gjort. Ska bli mys att träffas i morgon :)
Hon påpekade att Adam var singel och att det var  en bra kille. Adam är Bosses son, och Bosse är Lisas man. Alltså mitt styvsyskonbarn, jag är Adams styvmoster. Låter helt logiskt.
Lisa varnade mig dock, jag fick inte såra Adam. För Adam skulle inte såra mig. Jag var den dåliga av oss. Tack älskade syster.

Men ni ska veta gott folk att jag är inte på jakt efter någon ny, ville ju inte träffa någon innan heller. Det var ju bara en slump att jag träffade A kan man ju säga. Jag har ingen energi för någon/något nytt och dessutom vill jag det inte.

RSS 2.0