Skönt

Började dagen igen med en promenad med Bada. Han var lite seg, men konstigt när man druckit typ 6 glas rödvin. Då får man skylla sig själv faktiskt =o) jag la mig halv tre i natt, shit lite trött efter promenixen. La mig och sov ett par timmar, måste ju vara pigg ikväll =o).
Jag tror att Bada tycker att jag är lite långsam när jag går. Men jag kan inte öka farten mer för då skulle jag nog slänga på tok för mycket med armen och det skulle leda till att jag skulle få kramp i axeln.

Jag har kommit på vart jag skulle tänka mig att ha en tatuering oxå. Framme på axeln typ, det skulle jag tycka vara fint....eller? Får fundera på det lite till. Det måste ju verkligen kännas rätt!

Nu ska dom få! Imorgon är det vi som drar till polisen i Hultsfred. Skönt att pratat med Lina idag, mycket släppte iaf för ett tag framöver.

Jag ska ner på Harrys och ge Ollan bollan världens kram idag! hon förtjänar det!

Simma lugnt.

Det sved till lite..

Jag läste din blogg idag och det gjorde lite ont. För jag har ju kollat in dej ett tag... sen har du kollat in någon annan tydligen.
Vänner säger du är ful, men det tycker inte jag. Du är min typ, det är viktigast. Att du får min värld att gunga lite extra.
Jag behöver bara någon som tar mig rätt..hehe.. jag är kräsen...
Fattar någon vad jag menar?

Jag är halvdöd, åtminstonde till hälften död iaf.

Började dagen klockan 06.20 för att fråga syrran om hon hade ett underställ, så jag inte skulle frysa på min och Badas långpromenad. Det har ju faktiskt varit kallt i flera dagar. Så jag går upp och försöker att vakna lite till liv. Letar redan på lite yogurt i kylskåpet får i mig tre skedar tror jag. Sen bär det av till polishuset, kommer dit en kvart för tidigt (jag bedömde avståndet lite fel så att säga). Bada plockar upp mig vid åtta och vi åker ner till hamnen och pakerar bilen. Sen traskar vi i väg längst havet och in bland massor av hus, på en promenad på typ 7 km.
Duktigt Hanna!
Jag kan ju berätta att ha på sej ett underställ, mysbyxor och två par tjockiströjor var på tok för mycket kläder idag. Härligt att solen kommit tillbaka!  Det piggade verkligen upp att få lite havsluft och att få röra på sej. Annars hade jag bara suttit inne och blivit seg.
Är faktiskt skiträdd att gå upp i vikt igen, tack för det R! Förlåt, jag gillar dej men inte att du gjort mig obekväm med min vikt. För det har jag aldrig varit innan. Nu säger folk att jag inte får gå ner mer, men lite till?
Ska nog ta en liknande promenad imorgon och sen fortsätter jag hemma i Vimmerby. Kan ju börja ta med mej Kitty. Då blir hon glad, världens sötaste tjej ju! Och Martina jag ska börja tvinga med dej oxå! Mohaha

Kom hem strax efter nio, softar lite. Sen ringer Lina och vi har en disskution som ska fortsätta imorgon istället. Ringer Olivia för att ventilera lite och höra hur min favorit skåning mår med flytten och allt. Tycker synd om henne, det är aldrig kul att bryta upp med någon. Men gumman ärligt, jag tror att det var det bästa som kunde hända. Jag sa ju att det var en Rubenkopia som du flyttade ihop med. Och Ruben och du skulle aldrig kunna bo ihop eller vara tillsammans. Men men jag älskar dej mitt hjärta! Man måste prova sig fram själv. Det är bra att bränna sig ibland, man blir starkare så.

Har pratat med västerviks sjukhus, eller dom på avdelningen. Och anting ska jag gå till akutmottagningen i västervik eller beställa tid i Vimmerby för att dom ska lägga om bandaget. Så jag måste bestämma mig för något av det. Jag tycker ju att dom gjort fel.. men men.

Imorgon åker jag hem. Då väntar samtalet med Lina, sen promenad med Kitty och sen min ryggmassage ;o)

Jaha vad ska jag hitta på resten av dagen? Någon sysselsätt mig!
  


Försov mig typ.. isschh

Jaha, smart Hanna! Ställer ingen klocka och tror attt jag ska vakna tidigt. Jag skulle ju ringa sjukhuset.
Jaja får vänta tills i morgon...suck..
Satt uppe till typ halv två på msn igår... pratade med någon viss person... ryggmassage beställt, trevligt.
Jag har iaf fått lite information om hela "förråds grejen", det är skönt! Vi har rätt, nu jävlar! Mohaha!!
Vad har jag annars gjort hela dagen? Jo suttit framför datorn och badat badkar. Sen har jag varit och träffat Håkan, stackaren ligger på sjukhus. Det är ju inget kul.
Fan har inget att säga juh, jag skiter i det här!


martina, ser fram emot fredag..grr..

Nu har jag min alldeles egna blogg, äntligen!

Vad har jag för mål med min blogg då? hmm, klurig fråga..
Kunna skriva av mig och berätta om mina dagar och jag kan ju börja redan nu:

Jag gick och la mig med en suck igår för jag visste att klockan skulle börja ringa vid tio i sex och sen skulle Kitten ringa vid sex för att jag skulle hänga med som sällskap när han körde sin syrra till vetlanda till en hopptävling. Får istället ett mess tio över fem att hon är sjuk men att han ska åka iaf för att träffa Henrik, han den arga vakten på Harrys. Så jag hänger på iaf. Jag var lite trött, kan bero på att fönstret är öppet i köket och jag har undrat hela natten varför jag frös som en gris..!!
Dagen flöt på och jag tog snålskjuss till västervik till syrran. Nu är det hon som får ta hand om lilla hannahandikappad. Så himla segt med en hand alltså, kan ju använda höger lite mer nu när svullnaden lagt sig, men jag har desstu mer ont vid tummen nu, jävla läkare. Jag ska ringa och skälla på dom för så här kan jag inte ha det!
Nu kommer jag att gömma mig här till på torsdag tror jag, kom på att jag kunde ta snålskjuss med vakterna till vimmerby på torsdag. Jag är så jävla pank nu när det här hände!

Detta var väl en bra start med tanke på att jag är enarmad?

Love u darlings där ute ;o)


Var tvungen att fortsätta. I lördags, världens härligaste filmkyss upplevde jag då. Ja jag är ju faktiskt hemligt kär i dej. Vet inte om du brydde dej att jag försvann eller så. Men jag var tvungen rymma, jag letade lite efter dej sen men du försvann ju.. Ses vi helgen tro?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0