När blev jag vuxen och när försvan tiden?

Som sagt det är mycket packa, fika (jag försöker fika mycket för att slippa packa) och socialisera med vänner. Samtidigt får mina pojkvänner min hjärna att tänka mycket. Analysera kroglivet, pojkar och flickor och vad tusan är vätskan i en kvinnlig orgasm? Ja ni vet djupa frågor.
Jag gick till en vän för att låna en mobilladdare. Om hon åkte i väg som jag gör hela tiden så skulle hon alltid ha sitt tajta tjejgäng att komma tillbaka till, sin familj i samma stad.
Mitt tjejgäng/kompisgäng är i hela Sverige, min familj är även utspridd i hela Småland. Det är ett jävla farande och lite tid. Jag har inte träffat min kompis son som nu är närmare 8månader. Jag har inte träffat en annans kompis kille som hon snart haft 1 år. För jag finner ingen tid.
När man är stor (vuxen) så försvinner ens tid på vuxna saker, jobba.

Många tycker att jag har ett så himla roligt liv och det händer så himla mycket i det.
Detta säger personer som sitter med en fantastisk partner i en mysig lägenhet. Dom är alltid saknade och slipper sova själv. Någon att laga mat med och dela sin vardag med.
När det gäller mig. Så är det jag och mina väskor. Ett härligt team som hänger ihop i väntan på något annat. Som ett gammalt äkta par som har det lite krassligt.
Jag är en person som lätt blir rastlös och jag borde heta spontan i mellannamn.

Ingen skulle bli gladare än jag om det dök upp en riktig lejontämjare som lyckades tämja denna lejoninna.
Få henne lung och trivas i bur...och ja kanske gå ut i koppel i bland. Burar kan ju vara hemtrevliga och dessutom kanske jag kan lära mig inkallning en dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0