Fantastiska liv

Förra veckan kände jag mig rätt ful, lite små mullig och blek. Kroppen motarbetade mig och jag var just då i punkt då allt kändes hopplöst. Hade lite ångest inför att jobba med en snygg brud på helgen.
Nja, var inte mycket som stämde.
Upptäckte för att tag sedan att jag lagt på mig lite under sommaren som kanske inte är så konstigt. Jag äter inte direkt sunt, lever inte sunt.
Så jag beslutade mig för att dricka mer smooooooothie. Första dagarna är jobbiga när jag överaskar kroppen med en fruktbomb, så man sväller upp lite (har förmodligen den effekten på mig då jag är lite mjölkkänslig) Men det lägger sig efter ett par dagar.
Så magen blev plattare, brunare blev jag inte då det inte finns något solarie (men tack gud, tack för brunkräm och solpuder), fulheten försvann lite och Ellie, modellen var helt underbar. En liten inspirationskälla. Av henne kommer jag lära mig mycket kan jag lova. Hon fick mig att våga lite mer, det jag alltid velat men inte gjort. VAr inget jättestort steg för vissa, men för mig var det. Att jag vågade och kände mig bekväm. Det är ett roligt yrke att jobba som värdinna, lättklädd. Det kommer man faktiskt inte ifrån. Ni kan kolla snett på brudarna på klubbarna, tycka dom är korkade, fula och allt det där. Det har jag gjort länge. Men dom jag faktiskt pratat med är sjukt mysiga och goa. Jag ska jobba fler gånger med Ellie, det har jag bestämt. Det har hon med.
Hon vill ha upp mig som gogodansare, det kanske ska disskuteras lite tror jag. ASG

Men livet är fantastiskt, det är det ♥


Kommentarer
Postat av: Kristina

jyyyymping sounds so much cuter... hehe ( är cuter ett ord?!?! ) haha

2010-08-10 @ 14:01:21
URL: http://www.ellieej.wordpress.com
Postat av: ♥ Babypink ♥

jag ville bara kika in o säga hej o önska dig en grym tisdag=)

2010-08-10 @ 16:28:40
URL: http://jennysmodemix.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0